avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Activitate Calduta

Activitate Calduta

Răspuns la discuția Succesiune cu probleme!
aly_yoana a scris:

Solicitati efectuarea unei anchete sociale la primarie si solicitati primariei sa il ajute cu achitarea a unei parti din suma. este un caz social iar primaria trebuie sa tina cont de el.

Baiatul acuma nu mai este minor are 21 de ani acuma
ioana_cristea a scris:

buna ziua,
care este obiectul acestui dosar?
reveniti cu mai multe detalii.

Inca nu am nici un dosar in mana, nici eu nici prietenul meu, stiu doar ca a fost citat...
nu prea inteleg mare lucru de aceea am deschis postul, sa invat pas cu pas
Manole Dumitru a scris:

Pe cine a dat asociatia in judecata,,?? pe prietenul Dv. sau pe parintii decedati??
1).Daca la dat pe el in judecata nu are raport juridic cu asociatia ca nu este propietarul imobilului, si nu are calitate procesuala pasiva.
2). Daca cei de la asociatie au chemat in judecata pe parintii decedati, deasemeni partea parata nu are "capacitate de exercitul dreptului", cererea de chemare in judecata este nula (Am cunoscut un asemenea caz la Iasi, unde eu am dat indicatiile necesare).
3) O parte din debite presupun ca sunt prescrise,,,sunt mai vechi de 3 ani..!!:((

Aleg varianta numarul 1, pe el l-au dat in judecata,,, iar la numarul 3. nu am inteles se poate detalia .... ? Scuzati-mi Romana nu sunt din romania !
Am nevoie de sfaturi plus probabil si de un avocat bun :((
Parinti prietenului meu au murit cand avea el 15-16 ani, a trecut printr-o perioada grea, terribilism etc ... nu a facut nici succesiunea, si 180 mil (lei vechi ) intretinerea... acuma ca sper sa se fii maturizat putin (sa nu omit sa zic ca este dat in judecata) , incercam sa facem tot posibilu sa nu ramana pe strazi, asa ca eu va cer sfaturi si eventual un avocat bun sa ne ajute ( pe bani binenteles) multumesc si astept raspuns.