avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Activitate szabinnna

Activitate szabinnna

Dna Gabriela Pintea , ideea este in felul urmator :
Vreau sa recuperez vechimea bunelului meu , sa-i refac cartea de munca pentru ai face o pensie.In urma cu cativa ani si-a pierdut-o.El nu poate merge sa-si faca actele deoarece are un handicap.Este paralizat partea stanga.
Voiam sa-i fac un ajutor social , dar mi-au cerut internare,internare care costa 600 RON ,bani de care nu dispun la ora actuala si nici in viitorul apropiat.
Caut o solutie pentru aceasta problema.
Vreau sa-i recuperez anii de vechime si sa-i fac un ajutor social.In anul 2010 la inceput am depus actele pentru grad de handicap la care raspunsul a fost unul negativ.Nu a venit nici o comisie sa vada cazul.
Acum ma lupt pentru un ajutor social , dar are nevoie de internare , caut o cale sa-l internez dar el nu are venit ,iar eu nu am cum sa-l ajut...
Asta era toata ideia.
Puteti dv sa-mi dati o solutie ?
Va Multumesc.
"ina dimitriu" am facut exact ce mi-ai spus,fara nici un rezultat.La ITM mi-a spus ca trebuie sa inaintez un proces sa dovedesc ca a lucrat,sa gasesc vechi colegi drept martori.Daca eu nu-mi permit sa-l internez,de unde sa mai platesc si un proces ?
La casa de pensii mi-au inchis usa....am incercat..degeaba..
va multumesc pt timpul acordat
va multumesc mult,voi urma sfaturile voastre.
Bunelul meu si-a pierdut cartea de munca si nu-si gaseste anii de vechime.De aceea nu poate sa se pensioneze.Banii de internare nu avem.Cum pot eu macar sa-i fac un ajutor social?sunt curioasa ce legi au dat "dragii nostri" parlamentari.
Kyandra multumesc pt raspuns, am incercat sa-l incadram la o grupa de handicap dar nu i-a dat nici macar gradul 3. Este imobilizat la pat , nici o comisie nu a venit sa-l vada si nici actele pentru grad nu i s-au aprobat.a facut contestatie ,raspunsul a fost unul negativ.
Bunica mea a depus deja actele pentru asa ceva dar a fost respinsa cererea. Dupa un an de zile a ajuns si rezultatele de la contestatie si au fost negative.
unde a batut i-au fost inchise toate usile.
Buna ziua , as avea o mare nelamurire si m-am saturat sa fiu trimisa din usa in usa si sa nu gasesc un raspuns concret si precis .
Cazul apartine bunicii mele (61 ani ) , care nu are absolut nici un venit ( nu lucreaza de 1 an , nu ia pensie ,absolut nici un venit ! ) si doreste sa beneficieze si ea si bunelul meu de ajutor social . Bunelul meu fiind paralizat , nici acesta nu are nici un fel de venit . In urma cu 7 ani si-a pierdut cartea de munca si nu si-a mai gasit anii de vechime. A fost la primarie si i-a spus ca el trebuie internat sa beneficieze de ajutor social , dar internarea ( pentru ca nu are asigurare medicala ) ajunge 600 RON si ea nu dispune de acesti bani.
Cum ar trebui procedat ? nu exista nici o lege pentru cei fara venit ?
VA ROG AJUTOR ! SUNT DISPERATA !
va multumesc din suflet !