avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1525 soluții astăzi
Forum Activitate bogdan

Activitate bogdan

Răspuns la discuția Indemnizatie pentru CCC
Va multumesc.
Auzisem totusi de la mame care nu lucrau ca au platit la casa de pensii o cotizatie lunara din mana 30% din venitul minim garantat, pana au nascut pentru a beneficia, semnand un contract de asigurat.
Ar fi posibil?
Răspuns la discuția Indemnizatie pentru CCC
Tot nu am reusit sa ma fac inteleasa.Daca nu reusesc sa ma angajez, mediat si voi avea intrerupere intre somaj si angajare, daca ma va angaja cineva , nimeni nu angajeaza persoane insarcinate, voi mai beneficia, ce autoritate imi poate da toate acestge informatii, la somaj nu sunt atat de binevoitori...
Va multumesc
Răspuns la discuția Indemnizatie pentru CCC
Va multumesc pentru raspuns dar nu am prea inteles. Eu termin somajul luna viitoare si de abia am o luna de sarcina, daca pana nasc nu voi mai lucra, mai pot beneficia, pot plati undeva din mana, pentru a putea de aceea contributie?
Buna seara,
Va rog frumos sa imi spuneti ce trebuie sa fac pentru a primi indemnizatia de crestere copil.In clipa de fata sunt in somaj, din care mai am de luat doar 2 luni din cele 9 care mise cuveneau. Am ramas insarcinata acum de fapt mai am doar 1 luna si jumatate, ce pot face pt a beneficia de aceea indemnizatie 600+200 lei?
Pot eventual sa platesc din mana nu stiu pana cand , pana voi naste, unde ar trebui sa platesc , de unde sa cer aceste informatii, cei de la somaj imi spun ca nu am cum sa fac, decat daca ma angajez direct din somaj, fara sa am nici macar o zi de intrerupere din iesirea din somaj si angajare. Am uitat sa mentionez ca in perioada somajului am mai lucrat de 2 ori cu contr de munca perioada determinata de trei luni, dar nici un angajator nu mai face contract pe perioada nedeterminata.
Va multumesc

Exista si posibilitatea de care va vorbeam?