In legatura cu santajul ar fi mult mai multe de spus, insa nu mai vreau scandal deoarece am o familie care a ajuns la capatul rabdarii ...
Va multumesc foarte mult pt. consiliere ,am vrut neaparat si parerea dvs.
Va urez o seara placuta.
Interesul celor doi concubini (in prezent mama si tatal minorului) este de ordin financiar intrucat imi solicita o suma importanta de bani pt. a renunta la actiune.
Revin si mentionez ca cel care a recunoscut copilul, este concubin cu mama copilului,cei doi mai au alti copii mai mari de asemenea recunoscuti de concubin.
Intrebare:exista un termen de prescriptie pentru aceasta problema?
Am citit in presa alte cazuri in care mama nu mai are dreptul sa ceara stabilirea paternitatii dupa o perioada de timp, ci doar minorul dupa varsta de 14 ani.
Am avut o relatie extraconjugala in urma cu 6 ani, cu o femeie,care la randul ei era casatorita in momentul respectiv si este si acum cu acelasi barbat. .Dupa un an s-a nascut un copil despre care ea spunea ca este al meu.La nastere sotul a trecut copilul pe numele lui.Acum m-au dat in judecata pentru paternitate .Sotul sustine ca l-am platit sa treaca copilul pe numele lui.Am inteles ca separat va incepe un nou proces in care el va trebui sa dovedeasca ca nu este tatal minorului.
Va rog frumos sa-mi spuneti parerea dvs.