avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Activitate Laur59

Activitate Laur59

nu il aveam la mine, nu am avut nici o intentie sa nu il dau, si dupa aceea a trecut timpul, nu am primit acasa nimic si doar nu trebuia sa ma duc eu sa-i rog cu el, pur si simplu a ramas la mine. Este emis in Romania, eu doar l-am schimbat in Anglia, dar intentionez sa-l schimb din nou in Romania. Sa inteleg ca dupa ce platesc amenda mai am 3 luni permisul suspendat? nu se considera ca au trecut deja cele 3 luni? am inteles gresit ca doar in cazul anulatii se considera din momentul deciziei? multumesc
Multumesc, am inteles deci asta este procedura. Permisul este la mine oricum, pt ca am permis de Anglia si nu l-am dat. Dar am stat 1 an si 2 luni fara sa intru in proces, nici nu imi imaginez cat mai dura daca intram si in proces. Nici nu mai stiu cifrele exacte, am avut 1 in snage, si la recalculare in jur de 0.5 - 0.6.
Salut, am si eu o intrebare cine ma poate ajuta. Dupa ce mi-a venit recalcularea sub limita, dupa cam 2 luni mi-a venit acasa scoaterea de sub urmarire penala. Eu sunt plecat din tara, iar tatal meu a intrebat la politie ce urmeaza, si i s-a zis ca trebuie sa ma duc eu. Nu era normal sa imi vina amenda, dupa care sa pot in sfarsit sa conduc? Pt ce ar mai trebui sa merg eu personal?
multumesc zazutzu :) la mine e mai ciudat, ca nu mi-a dat dovada si nu le-am dat nici permisul ca am permis de anglia si nu il aveam la mine, permisul e inca la mine. Ma intreb de ce nu m-a chemat sa semnez daca tot au venit rezultatele.
Stiu ca am mai intrebat cam acelasi lucru dar va rog daca puteti sa imi mai raspundeti..am avut 1.00 la ambele in sange, iar la recalculare 0.45 si 0.55. Domnul de la cercerati penale a fost in concediu, si tocmai a venit de cateva zile dar a zis ca nu a apucat sa trimita dosarul si ca sa astept. A mentionat ca o sa fiu chemat la un moment dat. Care sunt procedurile, mai trebuie sa dau declaratii, sau de ce mai este nevoie de mine? Se poate sa-mi respinga recalcularea? Daca imi poate spune cineva la ce sa ma astept, ce pasi mai sunt? Va multumesc :)
Ma poate ajuta cineva cu o parere? Rezultatul dupa recalculare mi-a venit 0.4. Domnul de la cercetari penale de la politie a zis ca este in concediu si cand se intoarce o sa trimita dosarul la procuratura. Cat o sa mai dureze din momentul in care trimite dosarul pana ma voi putea urca la volan din nou?
ms de raspuns zazutzu..nu a zis ca nu pot sa fac recalculare, doar ca cele 2 analize nu au cum sa iasa identice si dupa ce clarifica cu medicul o sa ma contacteze pentru a cere eu recalcularea, dar de fiecare data a zis asa si nu m-a sunat niciodata...eu cred ca la recalculare ar trebui sa iasa sub 0.8, pentru ca nu am baut mult, sunt mic de statura(1.70, 60 kg) si am si ceva probleme cu ficatul,dar asta ramane de vazut..
Am si eu 2 luni jumate de cand am facut prostia. Eu sunt plecat in Anglia si acum 2 saptamani am fost acasa si cand s-a hotarat agentul sa ma bage in seama mi-a zis ca e imposibil sa iasa cat mi-a iesit 1 la prima si 1 la a 2-a(in aer am avut 0.75), si ca trebuie sa intrebe medicul de ce, si nu pot sa cer recalculare pana nu lamureste. Eu am plecat din tara si a ramas ca ia legatura cu tatal meu cand e cazul si o sa stabilim 1 zi in care sa vin eu sa fiu reaudiat. Mai e un aspect ca eu am permis de Anglia si cand am fost oprit nu l-am avut pt ca il uitasem in Anglia, dupa care cand m-am intors nu l-am dat pt ca nu mi-au trimis nimic acasa. E posibil sa ii enerveze faptul ca nu le-am dat permisul? ma poate ajuta cineva cu o parere?
Cu siguranta imi este invatatura de minte, in fiecare zi ma cert singur cum am putut sa fiu atat de prost, de obicei mergea prietena, dar acum s-a intamplat sa nu fie cu mine, asta e nu mai se poate da timpul innapoi. Eu doar nu inteleg de ce nu mi-au inmanat nici procesul verbal nici dovada nimic. Am uitat sa precizez ca la 1-2 sute metri se afla un echipaj de la rutiera si de la ei au luat, dar la spital au mers cei care m-au oprit care nu sunt de la rutiera. Astea sunt detalii care cred ca nu mai conteaza, ce nu inteleg eu ce au de gand sa faca, cand am semnat declaratia mi-au zis ca o sa imi ia permisul pe 90 de zile, m-au mintit ca sa ma faca sa semnez probabil. In 2 saptamani eu trebuie sa plec din tara pentru ca nu pot sa-mi pierd locul de munca. Entuziasmul ca am venit 2-3 sapt acasa m-a costat, dar faptul ca ei te tin asa incurcat si nu iti spun clar ce se intampla mi se pare o prostie, si cred ca toti ati avut problema asta. O sa contactez si un avocat, dar eu de 1 sapt habar nu am ce am voie sa fac si ce nu. Imi este si frica sa ma duc sa intreb la politie sa nu zica ce ii presez, nici nu sti ce sa te astepti de la ei. Nu am mai avut probleme cu legea pana acum si nu am habar ce si cum. Va multumesc pentru sfaturi.
Va multumesc pt raspunsuri. Povestea este reala zazutzu. Permisul nu mi l-au luat pentru ca nu-l aveam la mine, si nu mi-au dat nimic mie, dar am semnat o declaratie si proces verbal, de asta cred si eu ca sunt multe vicii de procedura, si ma gandeam daca pot sa ma leg cumva de aceste greseli ale lor. Nu am mai primit nimic de la ei de 1 sapt, analizele de la sange nevenind inca. Am mai intrebat si eu si am inteles ca dosarul exista la politie, se asteapta rezultatul la sange. Nedumeririle mele sunt de ce nu am primit nimic sa duc permisul la politie? De ce cand am plecat de la spital m-au lasat sa conduc? Ei au fost amabili si m-au invatat sa scriu in declaratie ca nu am baut mult si nu am mancat si am mers maxim 1 km, de ce m-au invatat asta?