Este un popa care isi face parohia lui si vrea sa fie cum vrea el... prima rugaminte pe care i am facut o a fost sa mute clopotul de langa gardul meu ( este la un metru ) si mi a zis ca o sa faca acest lucru ... inca mai astept desi a trecut jumate de an poate si mai mult; am inteles ca si alti vecini s au plans de boxe dar nu s a ajuns la nici un consens! mai mult decat atat cand i am zis prima data despre clopot a inceput sa vb prin biserica de noi ca nu il lasam sa bata clopotul si lucruri d astea ( punctul meu de vedere e ca nu e om cu care sa te intelegi )
Imi cer scuze poate ca nu m am facut pre bine inteles; biserica are 2 boxe destul de mari pe fatada ei una din ele indreptata spre casa mea pe care le foloseste in fiecare sambata si duminica dimineata incepand cu ore gen 7-8 ( asta se intampla de cateva saptamani bune si nu stiu cat mai rezist eu)
Am o mare problema cu sonorizarea prea puternica a bisericii vecina cu mine; in plus de asta ei au montat clopotul bisericii exact langa gardul meu la nici un metru .
Am nevoie de un sfat pentru a sti ce cale sa urmez