nu ma intereseaza si nici nu as dori sa ia vreo pedeapsa. Ma intereseaza doar sa recuperez bunul respectiv. Cat despre factura si chitanta, da, exista. Atentie insa, au trecut 3 luni de cand a plecat cu el (asta in cazul abuzului de incredere).
mama mea nu a observat ca il are in posesie in momentul in care a plecat deoarece era prinsa in alte discutii cu persoana respectiva, deci nu s-a purtat discutia respectiva despre obiectul cu pricina. La o intelegere nu se poate ajunge pentru ca nu doreste acest lucru, dupa ce a fost depusa plangerea respectiva in care este acuzata de furt sau abuz de incredere sau ce-o fi si doreste sa se ajunga in instanta unde sa demonstreze ca nu a "furat". In conditiile expuse mai sus, ce ma sfatuiti?
In urma cu un aproximativ un an de zile mama mea a achizitionat un laptop(cu factura) pe care i l-a incredintat spre folosinta concubinei mele cu care locuiam in aceeasi locuinta cu parintii. In momentul in care a decis sa ne despartim(in urma cu 3 luni) , a luat din locuinta si laptopul respectiv, fara acordul proprietarului(al mamei mele). Incercarile mele repetate prin care i-am cerut returnarea bunul respectiv pe cale amiabila au fost sortite esecului, ea considerand acel bun "cadou".
In final, proprietarul bunului facut o plangere la politie iar dansii l-au considerat furt in plangerea respectiva.
Este furt sau abuz de incredere? In final, se va recupera bunul indiferent de incadrarea faptei?