avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Activitate radumir

Activitate radumir

Răspuns la discuția legislatie internet
Multumesc pentru raspunsul oferit,

dar totusi ma gandesc ca trebuie sa existe o modalitate de a ocoli aceasta lege, mai ales ca intentia nu e de a defaima imaginea respectiva, ci pur si simplu de a o promova, oferind cateva detalii reale legate de acea persoana, si in plus o redirectionare catre sursa, loc in care persoana respectiva a facut publice toate aceste informatii.

Scuze daca par insistent, dar sincer consider ca trebuie sa existe o metoda de a o face, dau un exemplu concret : www.cocalari.com ... stiu ca e un site total anapoda, dar pe site-ul respectiv apar articole despre diferite fete ... ce sunt denigrate in ultimul hal, asa ca tind sa pun pariu ca este fara consimtamantul lor :) si totusi este un site destul de vechi, si chiar cu o activitate intensa (numar de vizitatori destul de mare).

Multumesc.
Buna ziua,

Situatia este in felul urmator :

exista un blog functional. Posturile sunt compuse din informatii si poze preluate de pe site-uri de socializare ale unor persoane ce au declarat profilul ca fiind public. In post-ul respectiv, exista de asemenea un link catre profilul persoanei in cauza, de pe site-ul de socializare de unde au fost preluate acele informatii,
Intr-un fel, este cam acelasi lucru cu preluarea unui anume articol, postarea doar unui procent din acel articol, si link catre sursa pentru a putea vedea acel articol in intregime.

Intrebarea mea este daca se incalca in vreun fel prevederile legii. Am incercat sa caut, si nu am gasit nimic concludent.

Mentionez de asemenea, ca nu este ceruta permisiunea detinatorilor profilelor de pe site-utile de socializare.

Va multumesc,
Radu