avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Activitate tunet1

Activitate tunet1

Buna ziua,
Incerc sa fiu explicit:bunicul meu a cumparat in 1996 un imobil delimitat prin garduri si calcane de vecini.In acea vreme nu se facea cadastru.In 2001 cand a facut cadastrul au aparut problemele.
1.La masuratori a reiesit o suprafata de 250 mp el avand titlul de proprietate de 185 mp cota indiviza.Acest imobil mi-a fost vandut mie cu habitatie viagera.Peste cativa ani am fost anuntat verbal ca diferenta de teren de la 185 mp pana la 250 mp a fost retrocedata propietarilor imobilului de langa mine,afland atunci ca pentru a putea primi acel teren mi-a anulat magazia din cadastrul meu cu intabulare,figurand terenul gol.Mostenitorii au vandut casa altor persoane si acum este din nou la vanzare.
Doresc sa ies din indiviziune cu terenul si sa primesc ca dezdaunare cota aferenta de teren ce era sub magazia mea intabulata si cadastrata.
Va multumesc.
Pentru detalii ma puteti contacta si la : 0766861521
Buna ziua!
Imi poate spune cineva despre noua taxa de inmatriculare?
Am o masina din 1996 cu norma euro:EURO 2 si vreau sa stiu daca viitorul cumparator va trebui sa plateasca vreo taxa pentru inmatriculare in functie de norma euro.Am auzit ca masinile cu anul de fabricatie mai vechi de 2000 ar fi trecute non-euro.
Masina este cumparata si inmatriculata in Romania.