avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Activitate claudia.rodca.

Activitate claudia.rodca.

Răspuns la discuția SNG 2011
Extraordinar de buna ideea lui marione.Eu am fost azi la Bucuresti sa-mi caut garsoniera dar nu am gasit ceva potrivit, luni voi cauta din nou.Referitor la intalnirea pe mess eu pot intra in prima parte a zilei. Toate cele bune.
Buna Marione!Esti on line?Pai trimite-mi si mie mail privat:P.Azi m-au sunat de la Tribunal.Merg luni pana acolo.O sa intreb si despre framantarile noastre cu chiria.Toate cele bune.Pa
Buna fetelor?Unde sunteti?Marione,Veradali,Cernea Cristina, ce mai faceti?Am sunat azi la Curte si mi s-a spus ca in 01 iulie la ora 9 trebuie sa ne prezentam pentru a ni se face protectia muncii.De la o prietena am inteles ca i s-a comunicat o alta ora-ora 8.Ce vesti mai aveti?Nu vreti sa facem schimb de informatii?Va pup si toate cele bune.Cred ca toata lumea e la mare....
Buna fetelor!Nu stiti pe cineva sau nu aveti voi de inchiriat o garsoniera in Bucuresti?
eu ma asteptam sa primesc un telefon inainte de 1 iulie si sa fiu chemata sa semnez un contract de munca, o decizie, dar cine stie.....eu nu ma pricep.Poate vede cineva framantarile noastre si ne explica si noua procedura.E aiurea sa tot sunam pe rand la personal.
buna fetelor!ma bucur ca am descoperit acest forum, am aflat de el chiar la examen.Felicitari tuturor! Eu am fost admisa pe perioada determinata.