Vad ca nu vreti sa imi raspundeti la ce v-am rugat.Oricum va multumesc mult.O ultima intrebare . Acum daca o sa fiu trimis in judecata cu fapta de la kaufland pot primi o sentinta cu executare?Este aproape un an de cand nu am primit nimic de la acea fapta .Va multumesc :)
Voiam sa va intreb in cat timp trebuie sa platesc ameda administrativa si dupa cum v-am precizat prima fapta a fost in decembrie anul trecut si nu am primit nimic de la acea fapta.Voiam sa va intreb inca odata pot primi o sentinta cu retinere ? Inca ceva,daca un politist ma opreste pe strada si imi face o verificare poate vedea ca am o amenda adminstrativa pentru furt ? Va multumesc .
In primul rand nu inteleg ce vrea domnul xuser.Apoi vreau sa VA Multumesc tuturor celor care mi-ati dat sfaturi si m-ati ajutat.Si vreau sa va comunic uramtoarele:astazi 26.07.2011 am primit urmatoarea comunicare:s-a dispus neinceperea urmarii penale fata de dvs si aplicarea unei sanctiuni cu caracter administrativ amenda in cuantum de 300 de lei.Vreau sa preciez :la data de 07.03.2011 in jurul orei ... numitul ...... avand in vedere imprejurimile faptei valoarea relativ redusa a prejudiciului recuperat integral , atitudinea sincera a faptuitorului ,fara ANTECEDENTE PENALE , apreciem ca fapta acestiau nu prezinta gradul de pericol social al unei infractiuni , motiv pentru care urmeaza sa dispunem neinceperea urmarii penale si aplicarea unei sanctiuni cu caracter administrativ .
PROCUROR DISPUN neinceperea urmarii penale !
Va rog sa imi explicat daca sunteti amabil dece am primit intai aceasta comunicare .Eu prima prostie pe care am facut`o a avut loc pe data de 11 decembrie 2010
Este posibil sa vina si asta dupa ? NU mai inteleg nimic ? Pot fi achitat fara sa primesc nimic ? Prima prostie a fost la kaufland aproximativ pe data de 17 decembrie 2010 . Este posibil ? Sa imi vina a 2 a si apoi prima ? Va multumesc mult !
As vrea sa va rog daca as putea fi informat de voi daca pot afla in ce situatie sunt dosarele mele sau ce procuror se ocupa de ele si daca as putea discuta cu el ? sa merg la el in audienta ? sau la parchet ?
Va multumesc pentru raspunsuri,dar totusi nu imi poate zice nimeni(avocat) aproximativ cat la % pot fi arestat , exista riscu sa fiu retinut ? as vrea sa va dati macar cu parerea . Sunt foarte stresat si la lucru si peste tot.Sau macar sa va dati cu parerea . Va multumesc foarte mult !
Imi puteti explica va rog ce inseamna cercetari penale sau cum sunt urmarit ?Daca am un serivicu stabil nu am mai gresit cu nimic si imi vad de treaba mea este un avantaj ? Ma ajuta ca am un servici stabil ? Va multumesc !
Deci am intrebat , daca poate dura mai mult de 4-5 luni pana sa primesc o citatie ceva sa fiu anuntat ca sunt urmarit/nu sunt urmarit penal sau sunt trimis in judecata?imi puteti raspunde la aceasta intrebare va rog ? eu nu am primit nimic pana acum si au trecut 4-5 luni . Va multumesc