Va rog, ajutor! Precizez de la inceput ca iubesc animalele. Am salvat un caine, am avut un labrador care a murit de batranete.
- este normal ca o clinica veterinara sa depoziteze rezidurile de la animalele tratate intr-un spatiu aflat la 10 metri de locul unde se face aprovizionarea unui magazin alimentar ? Eu zic ca nu.
- este normal ca pacientii acestui cabinet veterinar - internati ambulatoriu, asa a facut precizarea medicul, sa iasa prin usa din spatele cabinetului, usa care duce la spatiul destinat aprovizionarii mazazinului alimentar ? Oricum, cainii si stapanii lor se plimba si isi fac nevoile - cainii , doar :)) pe spatiul verde si pe aleea blocului unde eu locuiesc.
- ce avize trebuie pentru a deschide un cabinet veterinar ? Se poate oare, tinand cont de ce am scris ? caun cabinet veterinar si un magazin alimentar mare - Mega Image, sa fie la aproximativ 10 metri unul de altul (doar in spate, fiindca in fata sunt in cladiri diferite, dar cladirile fiind in forma de L sunt apropiate). Sper ca m-am facut inteleasa.
- ce se poate face ? toti imi spun ca sunt pe post de Don Quijote, eu zic ca nu, ca ar trebui tuturor sa ne pese. Poate unul dintre voi va faceti cumparaturi dintr-un astfel de magazin ...
Va rog, sfatuiti-ma care sunt formalitatile legale.
Multumesc anticipat