avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Activitate vernil

Activitate vernil

Va rog, ajutor! Precizez de la inceput ca iubesc animalele. Am salvat un caine, am avut un labrador care a murit de batranete.
- este normal ca o clinica veterinara sa depoziteze rezidurile de la animalele tratate intr-un spatiu aflat la 10 metri de locul unde se face aprovizionarea unui magazin alimentar ? Eu zic ca nu.
- este normal ca pacientii acestui cabinet veterinar - internati ambulatoriu, asa a facut precizarea medicul, sa iasa prin usa din spatele cabinetului, usa care duce la spatiul destinat aprovizionarii mazazinului alimentar ? Oricum, cainii si stapanii lor se plimba si isi fac nevoile - cainii , doar :)) pe spatiul verde si pe aleea blocului unde eu locuiesc.
- ce avize trebuie pentru a deschide un cabinet veterinar ? Se poate oare, tinand cont de ce am scris ? caun cabinet veterinar si un magazin alimentar mare - Mega Image, sa fie la aproximativ 10 metri unul de altul (doar in spate, fiindca in fata sunt in cladiri diferite, dar cladirile fiind in forma de L sunt apropiate). Sper ca m-am facut inteleasa.
- ce se poate face ? toti imi spun ca sunt pe post de Don Quijote, eu zic ca nu, ca ar trebui tuturor sa ne pese. Poate unul dintre voi va faceti cumparaturi dintr-un astfel de magazin ...
Va rog, sfatuiti-ma care sunt formalitatile legale.
Multumesc anticipat
Răspuns la discuția bine v-am gasit
Buna ziua! Sunt din Bucuresti, ma bucur ca am descoperit forumul avocatnet, sper sa gasesc aici o parte din raspunsurile ce le astept.