avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Activitate bogdan0128

Activitate bogdan0128

Răspuns la discuția Admitere INM august 2011
Sper ca avea rolul sa ne verifice atentia pentru detalii.. si nu din alt motiv :-s
Comisiile se schimba zilnic prin tragere la sorti. nu prea are importanta numarul comisiei ca oricum nu se potrivesc de la o zi la alta.
As avea o intrebare insa.. a mai fost intrebat cineva de aici la sfarsitul interviului numarul de ordine(de dosar) ? nu inteleg ce rost ar avea intrebarea asta..?
Am observat ca in propunere se face referire la dreptul INM de a stabili data modul de desfasurare a concursului cu apropare din partea CSM. De aici as putea sa inteleg ca propunerea neadoptata in Senat nu ar reprezenta o piedica in cazul admiterii din august 2011.. s-ar putea sa gresesc in interpretarea mea dar e doar o parere.
e cam ciudata formulata propunerea INM.. practic e aceeasi propunere,mentionand faptul ca nu a fost aprobata modificarea regulamentului..
In solutionarea ordinii de zi a CSM de ieri s-a facut o sesizare catre Ministerul Justitiei din partea CSM in legatura cu modificarea legii 304 art 15 cu privire la admiterea INM din august 2011.
Pe site-ul ministerului justitiei am observat ca exista o sectiune, si anume "Petitii" in care as propune sa formulam una in legatura cu subiectul care ne framanta cel mai mult,admiterea din august. Daca lasam lucrurile in voia sortii cred ca o sa ne gasim in situatia in care vom da admitere din noile coduri in 2012 :)
Nu a mai aflat nimeni nimic in legatura cu examenul din august nu? nici un zvon nimic?
[ link extern ]

link ul de mai sus este catre blogul domnului Danilet, membru Csm. Daca doriti sa ii adresati intrebari in legatura cu admiterea din august..mai ales ca a participat la sedinta de astazi. Cat mai multe intrebari pe subiect sa nu lasam chestia asta sa treaca pur si simplu.
Ar fi perfect daca cineva care a urmarit sedinta plenului CSM ne ar putea spune ce anume inseamna "fortat" in solutia unei ordonante de urgenta, in ce context a fost folosita expresia? si daca cumva s au exprimat anumite parereri despre ce s a intamplat aseara in senat?
Domnul Danilet intradevar mi a raspuns spunand ca prevederea prin care se mentioneaza ca se organizeaza anual nu inseamna ca se organizeaza o data pe an. Tinand cont ca pererea dansului e singura care conteaza din cele exprimate pana acum eu spun sa ne vedem de invatat :) si asa de cand am primit vestea ieri nu am mai putut sa citesc absolut nimic.
In caz ca nu stie toata lumea domnul Danilet este membru CSM.
da normal nu acuz pe nimeni.fiecare are dreptul sa dea admiterea ori de cate ori e organizata. nu mai e nimic de spus, asta este..