avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Activitate ASTANESCU

Activitate ASTANESCU

Buna seara! Ma numesc Stanescu Anca, acum cind va scriu acest mesaj ma aflu in somaj din data de 26 septambrie 2013, am virsta de 51 ani mentionez ca am lucrat 31 de ani, doresc sa stiu daca ma pot pensiona pe caz de boala din somaj, deoarece am si mari probleme de sanatate, in anul 2010 am probleme cu noduli la sin si din cauza ca sunt polialergica , am alergie medicamentoasa nu mi se poate administra nici un tratament si nici opera desi este foarte necesara aceasta operatie, tot in anul 2010 in luna octombrie am fost totusi operata riscindu-mi viata de fibrom uterin am suferit de Histeroctomie totala interaxiala bilaterala, de atunci am mereu probleme atit cu noduli de la sin, cu alergiile ,am slabit foarte mult am 40 kg la inaltimea de 1,68,mentionez ca in anul 1987 am suferit si de hepatita tip B anicterica , lucru care mi-a afectat tota viata starea de sanatate, ultimi 23 ani i-am desfasurat intr-o fabrica de incaltaminte unde luand contact cu sibstante adezive toxice si piele am avut mereu de suferit ,starea sanatati mele agravandu-se, eu am olicitat somajul nemaiputind lucra in acel mediu toxic, va rog sa ma sfatuit ce pot face sa ma pensionez deoarece la virsta mea si starea mea de sanatate precara greu sa-mi mai pot gasi un serviciservici
Va multumesc pentru timpul acordat
astept un raspuns favorabil de la dumneavoastra
Buna ziua! pa data de 21 ianuarie am divortat de comun acord ,pe parcursul a 19 de casnicie am achizitionat un autoturism in anul 2006 contributia la achizitionare a fost de 6000 RON sotul iar restul pana la 32000 RON credit in banca contractat de mine pe numele meu iar timp de 5 ani eu am achitat ratele sotul este de acord sa renunte la autoturism in favoarea mea la ce instanta trebuie sa ne adresam si cine va suporta cheltuielile de partaj sau in ce cota fiecare . Multumesc penteu intelegere

Stanescu Anca Pitesti : 10.06.2011