ca sa fiu mai explicit o sa reiau toata povestea.Am platit pe cineva sa-mi aduca o masina din germania fara sa fac vreun act cu el.Persoana respectiva mi-a adus o masina care are probleme la motor, directie si e botita in spate.Am refuzat sa iau masina, dar acea persoana sutine ca masina se afla in stare de functionare si ca nu i-mi va inapoia banii.Am ajuns la un compromis si anume ca el sa vinda masina si sa-mi dea banii intrucit daca eu as puneo la vinzare nu as reusi sa-mi scot banii, numai ca eu pentru a fii sigur ca nu ramin si fara bani si fara masina am fost si am scos primul set de numere rosii pe numele meu adica practic am devenit proprietarul masinii.
individul acum cind a vazut ca am facut actele pe numele meu nu mai vrea sa-mi returneze banii.desi masina se afla la el pentru a o vinde acesta nu a mai scos-o la vinzare si nici nu face nimic pentru a o vinde sperind ca ma plictisesc si ca o sa ma resemnez cu ideea ca asta e am luat teapa si gata.
Numai ca eu nu vreau sa ramana lucrurile asa, si pentru asta am nevoie de ajutor daca ma poate ajuta cineva.
inca mai astept o solutie la problema mea
am acte.pe cale amiabila am incercat dar nu vrea. ma gindesc sa-i fac plingere penala la politie poate cedeaza.
Am nevoie de un sfat cit mai repede pentru ca din cite am inteles tipul vrea sa plece din tara si trebuie sa ma misc repede, dar nu stiu ce sa fac.
daca cineva poate sa ma sfatuiasca
acum citeva zile am discutat cu un samsar posibilitatea de a-mi aduce o masina din strainatate, ne-am inteles la pret,la aspectul masinii, marcii si la dotarile autoturismului.Eu binevoitor am achitat integral masina fara a face vreun act cu samsarul.In momentul in care a venit masina normal ca nu corespundea celor stabilite de noi, avea probleme la directie, motor si urme care aratau faptul ca a fost tamponata la spate.Am refuzat autoturismul solicitindu-i samsarului sa-mi inapoieze banii ori sa - mi aduca alta masina.Acesta a zis ca o sa-mi inapoieze banii in momentul in care o sa vinda masina.Fortat de imprejurari intrucit nu aveam nici un act pentru banii pe care acesta ia incasat de la mine am fost nevoit sa ma duc la politie si sa scot numere rosii pe numele meu.Masina acum se afla la samsar cu toate actele si ma tot duce cu vorba.Ma-am inteles cu el la un pret care sa-mi permita sa repar unele daune numai ca in momentul in care am fost sa iau masina aceasta se prezenta intr-o stare tehnica mai proasta de cit atunci cind a aduso.
In aceasta situatie ce pot sa fac.Pot depune plingere la politie pentru inselaciune si distrugere sau care ar fi solutia sa-mi recuperez banii.
Va rog sa ma ajutati.