avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1775 soluții astăzi
Forum Activitate deea84crinelcris

Activitate deea84crinelcris

va cer scuze,dar sunt o necunoscatoare,nu sunt jurist sau avocat.sunt o simpla secretara si am incercat sa aflu daca sotul unei prietene poate poate beneficia de reducerea pedepsei in caz de cooperare cu autoritatile competente din Marea Britanie,fapta fiind comisa acolo.multumesc
multumesc frumos.
Art. 16 Persoana care a comis una dintre infractiunile prevazute la art. 2 - 10, iar in timpul urmaririi penale denunta si faciliteaza identificarea si tragerea la raspundere penala a altor persoane care au savarsit infractiuni legate de droguri beneficiaza de reducerea la jumatate a limitelor pedepsei prevazute de lege.
Discuție partaj firma
cum se procedeaza in cazul partajului pt o societate comerciala infiintata in timpul casatoriei pe numele unuia dintre soti,in cazul in care parata este unic asociat si nu a mai venit in tara de 3 ani lipsind si de la procesul de divort,firma fiind administrata de fiica acesteia care are o simpla procura notariala,existand si dovezi din documente ca fiica si reclamantul au ajutat cu bani personali?