avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Activitate Elliiss

Activitate Elliiss

Da, se specifica, insa cred ca penalizarile se vor castiga prin instanta si eu nu vreau sa ajung acolo, inca mai cred in comunicare si in finalizarea lucrarilor. Ce trebuie sa fac sa continui, deja am pierdut mult timp cu ei...nu imi permit sa o iau de la inceput cu altii....
Buna ziua
Acum ceva luni am contactat o firma ptr prestari servicii.Echipa ce mi-a fost alocata e lenesa si cauta motive sa intarzie lucrarile. Nu ma intereseaza sa ii dau in judecata pentru tergiversare ptr ca inca mai sper ca mai exista vreo cale ptr finalizarea proiectului. In contract se specifica foarte clar transele de plata cu termeni, mai exact prima transa era pe data x cu serviciile y, a doua transa urmeaza maine insa serviciile nu au fost oferite ptr aceasta. Ce fac? Platesc desi nu am primit serviciile ptr ca am clauze de penalizare ptr neplata? Sau platesc cand voi primi serviciul cu riscul de a plati penalizarile? Contractul mai are valoare juridica daca se amana termenii stipulati in el? Se poate semna o anexa cu noi termeni si care sa fie valabila? Va multumesc.