avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Activitate spiridonj

Activitate spiridonj

Multumesc frumos pentru promtidutine!
M-am gandit si eu ca nu prea pot sa demonstrez ca ea face aceste anonimate, insa trebuie sa existe o solutie. Trebuie sa existe si pt ea o lege care sa o faca sa inceteze, caci m-am saturat sa ma arate lumea cu degetul...singurele chestii pe care le am la mana sunt jignirile care mi le-a facut in public, si deci am martori! M-a facut sifilitica, tiganca si alte "complimente " de acest gen. In acel proces de care am scris mai devreme, este vorba de stabilire paternitate. Pana si asta a inscenat, ca eu am copilul cu altcineva decat sotul meu, pana si la spital, cand am nascut ( luna aprilie anul acesta) mi-a trimis acea porcarie, vezi domne ca nu este copilul sotului meu! Eu am tot sprijinul sotului meu, pt ca stie exact ce fel de femeie este...
Pe langa asta...chiar zilele trecute, mama ei urla la noi, ca ne vedem pe 29 iunie, urmatoarea data a procesului. Asa se dau ele de gol ca sunt implicate in acest "proces"...
Nu stiu ce sa mai zic, sfatuiti-ma, va rog frumos, ce sa fac!? M-am saturat efectiv! Credeti-ma ca-mi este si frica sa ies cu copilul la plimbare, pe langa bloc, ce sa mai zic prin oras? Sunt diabolice!!!
Multumesc inca o data!
Buna ziua,

Exista o persoana careia eu personal nu i-am facut absolut nimic, insa ea...( fosta prietena a sotului meu), ma hartuieste cu tot felul de prostii: trimite tot felul de anonimate la brigada antidrog, prin cutiile postale, ba chiar mi-a intentat proces punand o persoana ,ca si reclamant, care nu exista, si nici adresa nu exista! M-am cam saturat de diabolismul ei, si cred ca a venit timpul sa o pun la punct. M-a jignit in public, tipa pe strada dupa mine...e o intreaga telenovela, insa...ma repet, m-am cam saturat de prostiile ei! Ce pot sa fac? Unde sa fac plangerea? Astept raspunsul dvs.
P.S.: Prostiile astea dureaza deja de aproape 2 ani, asa ca sa nu ma sfatuiti sa o tratez cu indiferenta, caci nu se va lasa...asta am facut pana acum...si degeaba!
Va multumesc anticipat!