Buna,
La penal am sa fac contestatie referitor la intrebarea nr 1, iin situatia data de ei procedura nu este indeplinita deoarece lipseste o mentiune data de art. 261 alin 5.
In situatia noastra nu se face vorbire despre incheierea procesului verbal de constatare pe care sa-l incheie cel care a facut citarea si care sa-l trimita organului judiciar.
Motiv pentru care, potrivit celor disuse de legiuitor fata de situatia din enunt, nu se creaza premisele ca procedura de citare sa fie indeplinita, deoarece legal DOVADA citari o face PROCESUL VERBAL, si cum nu exista dovada citarea nu e indeplinita.
app daca promovezi examenul pe post, in legatura cu chiria,de cand incepe sa ti decontezze chiria?sau sa ti dea locuinta de serv?
Dintre cei care au intrat la SNG stie cineva luni la ce ora trebuie sa ne prezentam la cursuri? Multumesc
Multumesc pt rasp Vrajamarii.
Mai am insa o nelamurire, daca poti sa-mi rasp, tot in legatura cu proba practica sau ceilalti care stiti: ce MICROSOFT OFFICE folosesc curtile de apel pt calculatoarele din dotare?
XP sau ceva mai nou: VISTA...? Intreb pt ca de exemplu, eu am Vista si, in cazul in care vrei sa setezi tastatura sa scrie cu diacritice, este usor, iar in cazul XP-ului, nu am idee si, in general, difera f mult comenzile. Poate se cere la proba practica sa scrii cu diacritice.
anca.patri a scris:
Buna
V-ati gasit deja chirie? Daca DA, spuneti-ne si noua cam in ce zona, cu ce pret etc( orice informatie care ne-ar fi de folos celor care inca nu am gasit).
Mersi
inca nu am gasit, dar iti pot da cateva informatii pe care le-am aflat si eu dupa ce am luat legatura cu niste persoane din Bucuresti. pretul unui apartament cu 2 camere, mai modest bineinteles, incepe de la 200 de euro in zone ca dristor, calea rahovei, si piata iancului. pretul unuui apartament cu 3 camere incepe in general de la 300 de euro, iar eu am gasit apartamente destul de dragute cu 3 camere, in aceleasi zone pe care le-am spus mai inainte, decomandate si care aveau un pret intre 300-330 de euro(ideal este sa mai gasesti cateva colege cu care sa imparti chiria). ideea este ca aceste apartamente se dau f repede, de la o zi la alta, asa ca trebuie sa ajungi in Bucuresti sa stai cateva zile acolo ca sa iti poti inchiria ceva sau daca ai pe cineva acolo care sa poata inchiria ceva pt tine este si mai bine. in general se plateste chiria in avans pe o luna+ o luna garantie+ comision la agentia imobiliara, daca il inchiriezi prin agentie.cam atat...
Revin iarasi cu intrebarea daca stie cineva vreun caz in care nota de dupa contestatie a fost mai mica decat nota contestata? Uitandu-ma pe liste am vazut doar ca notele s-au marit. Stie cineva care este regula de rezolvare a contestatiilor? in regulament zice doar ca notele de dupa contestatii sunt definitive nu se precizeaza daca dupa recorectare pot fi si mai mici!
Am o intrebare pentru cei care au facut scoala de grefieri . Cat este bursa lunara si daca se asigura cazare iar daca nu pe unde v-ati gasit voi cazare si cu cat. Multumesc .
Stie cineva dupa ce se afiseaza tabelul definitiv ce procedura urmeaza? ne prezentam direct la cursuri...? Multumesc
ellah a scris:
anditaru a scris:
Rali , stii cumva daca cei care intra pe post dupa concursurile de la curtile de apel ma refer la cei cu studii medii beneficiaza de aceleasi drepturi ca si cei cu studii superioare , m-ar interesa despre locuinta de serviciu sau subventionarea chiriei in conditiile legii 567.
Îmi permit să îţi răspuns şi eu, fiind în cunoştinţă de cauză.
Indiferent că eşti angajat direct pe post, sau ca urmare a repartiţiei prin SNG, ai dreptul la plata chiriei, decontarea medicamentelor, a unei călătorii, precum şi celelalte drepturi prevăzute de în lege. De altfel, în statut nu se face diferenţă între cei cu studii medii şi cei cu studii superioare.
Singura diferenţă este la salar.
Iti multumesc ellah, m+am referit la Rali pt. ca stiam ca ea lucreaya ca grefier si are mai multe informatii.Banuiesc ca nu este nici o problema faptul ca am si studii sup.,ma primesc la concursul pt.grefieri cu studii medii.Este mare diferenta la salariu.
Rali , stii cumva daca cei care intra pe post dupa concursurile de la curtile de apel ma refer la cei cu studii medii beneficiaza de aceleasi drepturi ca si cei cu studii superioare , m-ar interesa despre locuinta de serviciu sau subventionarea chiriei in conditiile legii 567.