@fooxxy29 mie mi s-au cerut doar recomandari scrise. iti spun cei de la Curte de unde aceste recomandari. mie mi s-a spus ca pot fi trimise si prin curier. nu e necesara prezentarea in persoana.
si eu inca mai caut cazare dar nu va pot incurca. eu am fost sunata de Curtea de Apel sapt trecuta pt recomandari. pot fi trimise si prin curier. am sunat si la sng pt alte informatii. cursurile se vor tine in cladirea vis a vis de cismigiu. nici eu nu cunosc Bucurestiul si nici o persoana din cele care au luat. daca se poate doresc sa mai cunosc din colege/i pt a schimba si alte informatii (cursuri, practica , Bucuresti etc) ma puteti contacta la alinutza.nasturas@yahoo.com cu un mail
ei! discutii anterioare.....bla bla-uri din astea stiu si eu. intrebarea era alta: daca a sunat cineva si stie sigur. asa facem doar zvonistica aici! am crezut ca suntem aci sa schimbam niste informatii serioase!
eu tot am o nelamurire. pt cei care au luat: chiria se deconteaza? a sunat cinev sa intrebe la scoala? e weekend ca as suna. poate ma lamureste si pe mine cineva pana se sfarseste weekend-ul :D
@stoicagio : poate unii vor sa stie si la ce se asteapta si nu se arunca inainte cu capul. omul are voie sa aiba nelamuriri, nu? era cineva care a spus ca si-a depus dosarul la parchet. spor la treaba!
si din alea 5 cate iti raman in cap? :) eu am o alta nelamurire: in anuntul de concurs scrie ca dosarele se depun la tribunale. in regulamentul de organizare a concursului nu se face nici o distinctie la depunerea dosarelor la parchete sau tribunale. are importanta unde e depus dosarul? la parchet sau tribunal? cei care vor sa ajunga intr-un final sa profeseze la parchet ar fi trebuit sa-si depuna dosarul la parchet? sau optiunea parchet -instanta se face la examenul de absolvire?