avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Activitate abis

Activitate abis

Răspuns la discuția furt dintr-un magazin de haine
abis a scris:

chiar nu sunt influentata deloc de parinti.dimpotriva,ei nu prea sunt de acord cu asta.singura consemnare care m-ar putea afecta ar fi in cazier...atat.dar daca primesc doar o amenda administrativa nu va fi trecuta la cazier.sper sa mi se trimita acasa pt ca eu nu mai stau la adresa de la flotant,dar in declaratie a trebuit sascriu shi acea adresa.dar daca am dat si adresa de la domiciliu si de pe flotant oare o sa trimita pe amandoua?cei care au venit pt declaratii au spus sa astept ca o sa am sune.dar daca o sa imi vina citatia doar la adresa dd pe flotant,o safiu plecata si nu o sa aflu,cum o sa motivez faptul ca nu m-am prezentat?eu sper din tot sufletul sa ma si sune.multumesc frumos pt sfaturi!
oare as putea primi direct amenda acasa fara sa ma cheme la audieri?asa am auzit ca a patin cineva,i s-a spus ca va fi chemat la audieri in sa nu i-a venit nicio citatie ci direct amenda.va rog frumos sa imi raspundeti cat de repede.multumesc anticipat
chiar nu sunt influentata deloc de parinti.dimpotriva,ei nu prea sunt de acord cu asta.singura consemnare care m-ar putea afecta ar fi in cazier...atat.dar daca primesc doar o amenda administrativa nu va fi trecuta la cazier.sper sa mi se trimita acasa pt ca eu nu mai stau la adresa de la flotant,dar in declaratie a trebuit sascriu shi acea adresa.dar daca am dat si adresa de la domiciliu si de pe flotant oare o sa trimita pe amandoua?cei care au venit pt declaratii au spus sa astept ca o sa am sune.dar daca o sa imi vina citatia doar la adresa dd pe flotant,o safiu plecata si nu o sa aflu,cum o sa motivez faptul ca nu m-am prezentat?eu sper din tot sufletul sa ma si sune.multumesc frumos pt sfaturi!
multumesc frumos.dar nu se poate sa imi trimita si la adresa de flotant si la cea de domiciliu?cei doi ploitisti care au venit pt declaratie au spus ca voi primi un telefon...problema este ca anul viitor vreau sa dau la academia militara si mi-e frica sa nu imi apara in cazier:((.iar daca nu ma prezint cand imi trimit citatia pot fi pusa sub ineperea urmaririi penale,nu?cam cat timp dureaza pana cand o sa primesc citatia?
buna ziua!o sa expun problema mea si o sa rog pe cineva in domeniu sa imi raspunda.acum o saptamana am furat dintr-un magazin un articol in valoar de 50 RON.am fost prinsa,a fost chemata politia si am dat o declaratie in care am recunoscut ce am facut si am prezentat tot in detaliu.mi s-a spus sa astept sa ma sune de la politie sau sa primesc o citatie.mentionez ca e prima abatere si regret foarte mult ce am facut.problema este ca eu am dat shi adresa de la domiciuliu si cea de la flotant,iar eu voi pleca de la adresa de pe flotant intr-o saptamana si inca nu am primit citatia.va rog sa imi spuneti daca as putea scapa in cazul de fata doar cu o amenda administrativa,in cat timp poate sa imi soseasca citatia si se poate sa imi trimita citatia doar la adresa de la flotant?daca ar fi asa nu as afla pt ca plec shi nu as sti cand sa ma prezint la sectie.mentionez de asemenea ca nu am o situatie financiara ridicata si nu imi permit sa imi angajez un avocat.va multumesc si astept raspunsuri.......mai am o intrebare.as vrea sa imi raspunda un avocat daca in situatii de genul acesta,cu o aproximativ asa suma s-a intamplat sa se ajunga la inceperea urmaririi penale.multumesc frumos:!