avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Activitate tathiana

Activitate tathiana

Răspuns la discuția Intrebare dosar legea 290 / 2003
Sunt si eu in situatia dv,s-au depasit ambele termene si vreau sa-i actionez in judecata.Va rog ,va pot contacta pt cateva informatii?Va multumesc
Detin o hotarare emisa de Prefectura Galati de acordare a despagubirilor pt refugiatii den Basarabia(tatal meu decedat).Am depus documentatia aferenta catre ANRP.Cele doua termene de plata au fost depasite in noi.2010.Mentionez ca de cand am depus documentatia catre ANRP n-am primit din partea lor nici un fel de semnal,nici macar un nr de ordine.Le-am trimis o petitie impreuna cu fratele meu,prin care le semnalam faptul ca s-au depasit termenele de plata si le-am solicitat raspuns in termenul legal,raspuns pe care nu l-am primit.Citesc pe forum ca exista persoane care au actionat in judecata ANRP.AS dori sa stiu amanunte despre felul in care se procedeaza.Am inteles ca actiunea se depune la Contencios administrativ pe obligatia de a face a ANRP.Exista o formulare standard?Actualizarea sumelor se face din momentul primirii hotararii prefecturii?Se include si onorariul executorului judecatoresc?Va multumesc,