avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Activitate Giancarlo

Activitate Giancarlo

Răspuns la discuția Probleme cartea de munca
ok multumesc frumos Sper sa nu mai ajung la ITM deorece am avut o discutie personala cu domnii patroni la telefon iar Luni ma voi intalni cu unu din ei . A ramas sa vb cu contabila lor si sa vada cei cu cartea de munca sper ca voi reusi recuperarea ei in termenu cel mai scurt daca nu ITM si cred ca vor avea destule probleme deoarece cam toti angajati firmei au fost mintiti si nu le lucreaza in cartea de munca
Răspuns la discuția Probleme cartea de munca
Deci in concluzie ce trebuie sa fac unde ii pot reclama si care sunt portiitele legale prin care ii pot recupera cartea de munca sotiei ?

Acum sa verific daca totusi este facuta cartea de munca in format electornic

Buna ziua am si eu problema sper sa ma puteti ajuta sau sfatui

Sotia mea a muncit la o firma unde a avut cartea de munca bagata . acum 2 ani a intrat in ingrijirea copilului pana in februarie anu asta , patronii nu cred ca i-au mai facut contract de munca din februarie . Cand a intrat in ingrijirea copilului . firma se numea intr-un fel dupa o perioada a fost preluata de alta firma ,aceasi patronii . De cateva zile nevastamea si-a dat demisia bine verbal deoarece nu ai unde depune o demisie si nu vor sai dea cartea de munca ei bat campi ca acum este in format electronic . Oricum patronii sunt niste mincinosi rau platnici si fata de angajati si fata de firmele cu care au colaborat este posibila si falsificarea semnaturi sotiei in caz ca i-au facut contract de
Cum pot verifica daca ma mint sau spun adevaru ?
Si ce pot face in caz ca ma mint ?