Cum, unde pot depune o declaratie impotriva unui consilier ce face abuz asupra magazinului meu?
Am si eu o problema grava zic eu.
Am deschis un magazin mixt intr-un sat cu vreo 300 de locuitori cu diferite produse alimentare: alimente de baza, paine, legume-fructe, sucuri, mezeluri, etc.
Tot in sat mai are unul un bar si magazin el find si consilier local la primarie si de aici problemele: 1 la nici o saptamana dupa ce am deschis mi-a tremis protectia consumatorului, apoi la 3 zile am fost vizitat de cei de la DSP.
Dupa inca vreo 5 zile mi-a trimis inspectori vamali precum ca as avea tigari de contrabanda, l-a sunat pe patronul de la brutarie sa nu mai imi de-a paine, acum am fost chemat la primarie ca mi-a facut reclamatie la inspectia in constructii, parca asa am inteles ca am ridicat constructia fara autorizatie sau ca e mai mare decat trebuia (36 m2), ca deh ..., stie el si pe la primarie cand au sedinta se plinge ca-i tin concurenta si ca sa se ia masuri, etc. ca sa nu mai zic ca urmareste pe toata lumea, mai ales pe cei care au la el ceva pe caiet incat unii din ei o iau pe cai ocolite sau isi trimit copiii sa nu fie vazuti de el.
Mentionez fapul ca nu mi-a facut nimeni nimic deocamdata, toti si-au dat seama de rautatea din el, dar nu se stie niciodata si faptul ca se cearta cu clientii care vin la mine ma deranjeza foarte tare, eu fiind la inceput am lasat preturile mai... accesibile ca sa castig teren si asta il deranjeaza foarte tare ca pana acum era singur si detinea monopol, cum se zice si fiind si consilier se lauda ca el ma desfiinteaza. ca ma distruge, etc. asa ca cer si eu ajutor cu un sfat ce as putea face sa-l opresc un sfat, o indrumare ceva ca simt ca ca nu mai pot, dar nu pot renunta ca am bagat o gramade de bani, am 3 copii de crescut, el n-are copii, nu vreau sa-l reclam nicaieri ca nici el nu e cheie de biserica, doar vreau sa fiu lasat sa-mi vad de treaba linistit.
Inteleg ca e concurenta si ca pana la urma o sa se obisnuiasaca si clientii vor decide unde sa mearga, dar acum stau cu inima cat un purice, nu stiu la ce sa ma mai astept de la el si pe cine mai trimite.
Imi cer scuze daca am plictist pe cineva cu povestea mea si astept parelile d-voastra, mai ales cei care au mai trecut prin asa ceva.
Va multumesc.