Incep-aceasta discutie,spunain urm lucru-cand te urci la volan-nici macar un pahar de bere sa nu pui pe in gura.In decursul anului trecut am avut un acident de circulatie in care eu am fost in stare foarte grava-coma gradul 4.In ziua aceea mergeam la tara la parinti-inainte sa plec am mancat o friptura,am baut apa minerala,cola aprox 2l,si nu stiu ce mi-a venit am baut si un nenorocit de pahar de bere.In general nu beau -Sunt un tip care nu beau -doar cate o data -rare ori cate un pahar-gen anul nou,ziua mea.Pe drum mergeam pe banda 2,la un moment dat o masina intra in depasire,si venea inspe mine,eu pe banda unu aveam tir,deci nu am putut sa intru pe banda 1,asa ca am incerca cumva sa o evit intrand un pic pe contrasens.Nici gand Dumnezeule,a intrat in mine,mi-a rupt roata,masina sa invartit pe sosea.Am incercat sa o stapanesc cumva dar nu mai aveam nici un control,asa ca sa oprit in sant.De aici nu mai stiu absolut nimic.Ma trezesc la spital dupa 2 sapt de la acident-cusut la cap,mana dreapta rupta in trei,si fisura de bazin.Dupa care aflu lucruri incredibile-politia mi-a luat permisul-,iar alcolemie de soc-1,30-in sange-coma alcolica...fratilor!!!!!Eu nu stiu ablolut nimic 3 zile am fost in coma.Mi-am angajat avocat pentru a-mi studia dosaru-acesta mi-a spus ca mi-a fost recoltata o singura proba de sange-si mi-a fost recoltat doar 5ml de sange,la proba recoltata,in loc de 10ml.Asta nu ar fi nimic dar ala care a intrat in mine-era sa ma omoare si mi-a facut masina praf,a depus plangere impotriva mea.Tipul lucreaza la banca si cunoaste bine politistii.El nu avut nimic,dar fisa,ceva la splina.La daunele morale si materiale spune ca fisa a pierdut splina,Minciuna -m-am interesat la spitalul unde a fost internata-NU ARE SPLINA SCOASA.Momentan nu a fost facuta expertiza acidentului,dar garantat tot pe mine ma gaseste vinovat,dar intetionez sa fac o contra expertiza pe cheltuiala mea.Eu de la acident nu mai sunt ca inainte-schiopat cu piciorul drept,ametesc-iar mana dreapta nici acum nu o folosec,ca inainte-este fixata cu tije cu suruburi.Avocatul, mi-a spus ca va contesta, alcolemia la parchet,dupa care in instanta.Am niste intrebari-De unde stiu eu ca mi-a fost recoltat sange-pentru alcolemie-si de unde stiu eu ca acela este sangele meu-daca eu eram in coma-aproape mort.Astept raspunsuri-de la persoane care stiu legea-Multumesc!!!