avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Activitate bizzo

Activitate bizzo

Discuție Succesiune
Buna seara! Ma numesc Alex si am o mare problema!
Suntem doi verisori, nepoti de fii ai bunicilor nostrii.
Bunicii in prezent sunt decedati, au decedat anul trecut. Eu locuiesc in casa bunicilor inca de cand erau in viata, de aproximativ de 10 ani.
Eu m am ocupat in totalitate de spitalizarile lor, inmormantari si pomeni.
Daca ea a platit o parte din impozit in luna ianuarie se considera ca a acceptat succesiunea?
Tin sa mai mentionez ca ea a introdus dosarul in instanta dupa ce a trecut un an de la decesul bunicii mele. Astept un raspuns de la dumneavoastra, multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Urgent
Cum sa zic dmv. nu stiti cum am trait eu..in plus muncii agricole in curte si pe unde ma trimitea sa fac banii
Intelegeti ? Nu imi pare rau ca am tras sa muncesc in curte cat imi pare rau ca ma trimitea cu ziua...
Si va rog nu mai spuneti ca exagerez si ...
Ca numai eu stiu cum am trait
In fine , azi o sa plec la bunici si nu ma mai intorc orice ar fii..
Nu am adresa la ea...acasa ...
Deci daca ma duc la bunici orice ar fii sa nu plec ..facem cerere dar mama nu are incredintare de la judecatorie ma are asa in grija.....nu are nimica de incredintare la mana..doar ca e mama ....
Eu maine o sa plec la bunici si raman acolo...acasa nu mai vin orice ar fii...
Nu prea trimitea odata la nu stiu cat timp...Dar daca plec la bunici si nu mai vreau sa vin acasa cum ar putea sa ma ia de acolo daca eu nu vreau sa plec ce modalitati exista ? Eu am mai fost fugit odata la bunici si a venit politia si ma luat dar...Cei de la Protectia Copilului au spus ca nu avea niciun drept numai daca aveau ordonanta prezidentiala sau mandat pe urma unui proces in instanta....
Crezi ca daca ii spun ca vreau sa imi petrec vacanta la bunici si plec fara ca ea sa ma lase ..Ar putea sa ma mai ia de acolo deca eu nu vin.?
Discuție Urgent
Urgent !
Ma numesc Petrescu Alin am 15 ani si am nevoie de ajutor..
La varsta de 2 ani tatal meu a incetat din viata in urma unui accident de masina. Dupa la 2 luni am plecat cu mama de la bunici paterni cu chirie. Ea sa maritat au facut un copil si au plecat in Strainatate , iar eu am ramas la bunici de la varsta de 9 ani .
Am avut probleme mari cu mama ( ma batea , ma punea la munci agricole) .
Acum 2 ani au revenit in tara si mau luat de la bunici . Iar eu vreau sa merg acolo unde ma simnt ca acasa.Nu mai vreau sa stau aici ....am incercat sa discut cu ea insa nu vrea zbiara la mine si spune ca nu am ce sa caut.. Vreau sa imi spuneti daca mas duce la bunici prin ce procedee ar putea sa ma ia..Mentionez mama nu are casa stabila stam cu chirie si bunici sunt pensionari dar au casa lor..
Va rog sa ma ajutati macar vara asta sa mi-o petrec la bunici..:sorry:sorry: ...Cum ar putea sa ma ia de acolo daca eu nu vreau sa merg si vreau sa imi petrec vacanta la bunici mei paterni (va rog sa ma scuzati pentru corectitudinea si intelesul frazelor.dar nu mai pot sunt disperat)