avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Activitate camicris

Activitate camicris

freeelis a scris:

Perioada 2008 - 01.01.2012 , CCC constituie vechime in munca , iar perioada de dupa 01.01.2012 , constituie vechime in munca si in specilaitate

daca legiuitorul dorea sa restranga situatiile pentru care se considera ca CCC constituie vechime in specialitate, o facea in mod expres prin OUG 124/2011.

dar, nu poti considera ca 2 situatii juridice similare produc efecte distincte...in primul rand,pe motiv de discriminare...

cand au fost taieri bugetare...s-au aplicat retroactiv, dar pentru acordare de drepturi, nu se aplica?
poate un pct de vedere juridic de la Ministerul Muncii ar ajuta mai bine...

OvidiuDanut a scris:

Din pacate am foarte multe gropi de astupat si nu pot participa decat din vara lui 2014. Daca stateam acasa, poate poate. Cu serviciu insa, imposibila performanta.Am o calitate insa....sunt rabdator.:)
Spor si tie;)

prima conditie este sa incerci...
din experienta proprie; in martie 2010 am participat la concurs doar cu 3 luni de invatat...am luat 6,10...si asta doar pentru ca m-am dus degajata ...sa vad si eu cum este.dupa ce am inceput sa aprofundez materia si sa pun si mai mult suflet...s-a ales praful...nu am scazut sub 6.10, dar nici nu trec ded 7.00
buna lume veche si noua,
am disparut cam mult timp de pe forum, dar deocamdata vad ca e liniste.
cum stati cum stati cu procedura civila?ca eu...#-o:hammer::-/

ma ajuta si pe mine cineva cu paginile 223-288 din Succesiunile lui Liviu Stanciulescu.?Am descoperit ca in "Institutii de drept civil" a lui GB si LS lipseste cu desavarsire acea parte.

parca nu as mai cumpara inca o carte pentru 50 pag.Nu de alta, dar strang bani pentru Codul lui BoroiX-(.
Răspuns la discuția Admitere magistratura 2012
a_vlad a scris:

camicris a scris:

ei, ha!
fratilor, nu mai dati banii pe carti aiurea...ca raspunsul la sb. formulate de dl. MU nu le veti gasi in carti.am dat a 4-a oara si ma invart itre 6,10 si 6,30., dar cred ca penalul si procedura le voi face bine doar dupa ce voi lua"meditatii "cu dl. in cauza.
si-a facut un scop in viata din a demonstra cat de "limitati" sunt unii.
eu nu stiu cum sa mai invat si din ce...

Inseamna ca dl. MU vine cu ele de pe Marte?! :-/

probabil ca da...din moment ce nu le gasesti in cartile lui ...si nici nu vrea sa le argumenteze in mod clar si fara echivoc raspunsurile.cand ii prezinti contraargumente devine irascibil in raspunsuri...sau...nu iti mai raspunde...f. matur pentru un om la 35 de ani...;)
ei, ha!
fratilor, nu mai dati banii pe carti aiurea...ca raspunsul la sb. formulate de dl. MU nu le veti gasi in carti.am dat a 4-a oara si ma invart itre 6,10 si 6,30., dar cred ca penalul si procedura le voi face bine doar dupa ce voi lua"meditatii "cu dl. in cauza.
si-a facut un scop in viata din a demonstra cat de "limitati" sunt unii.
eu nu stiu cum sa mai invat si din ce...
mariana_en a scris:

oti, eu am luat cartea Mihaelei Tabarca, comentarii strict pe modif. proc civ introduse prin mica reforma.. mi s-a parut super; scurt, precis si la obiect. si ieftin pe deasupra...
e aparuta la Universul Juridic in 2011

eu sunt mai multumita de asta
[ link extern ]
Blogul CD
Buna-dimineata!vreau sa va intreb daca este sigur ca se va da anul acesta in octombrie -noiembrie examenul de admitere in magistratura?va multumesc.
Nu, nu este sigur. Doar Plenul va hotari daca il facem. Noi l-am programat, dar previziunile se pare ca nu s-au adeverit: locuri suplimentare nu avem, promovarea de la Judecatorii la Tribunal inca nu se poate face, iar locurile vacante de la Judecatorii le acoperim cu actualul concurs si cu absolventii de anul viitor ai INM.

Ce bine imi pare ca ati luat tzeapa!Cam asta ne canta CSM, INM, MJ...
cu dl. MU am avut o discutie pe FB...legat de modul de formulare a intrebarilor si de motivarea raspunsurilor...
iata raspunsul lui..."ca sa gasiti raspunsuri trebuie mai intai sa aveti capacitatea de a intelege inclusiv problemele simple de drept."

concluzia o trageti voi....si cand ma gandesc ca are doar 35 de ani...nu vreau sa mi-l imaginez la 60...va fi f. sictirit de viata...
OvidiuDanut a scris:

camicris a scris:

mi-am luat Contractele dupa NCC:thumbup:
alte carti nu mai cumpar...pe vechile coduri...ajung astea ...niste "minte" imi dati si mie careva?:hammer:

Si eu am comandat ieri acelasi lucru si in plus Obligatiile de Liviu Pop.

te-am luat...obligatiile le-am luat la inceputul anului... daca nu le mai "prindeam"?!:rofl:
mi-am luat Contractele dupa NCC:thumbup:
alte carti nu mai cumpar...pe vechile coduri...ajung astea ...niste "minte" imi dati si mie careva?:hammer: