Perioada 2008 - 01.01.2012 , CCC constituie vechime in munca , iar perioada de dupa 01.01.2012 , constituie vechime in munca si in specilaitate
Din pacate am foarte multe gropi de astupat si nu pot participa decat din vara lui 2014. Daca stateam acasa, poate poate. Cu serviciu insa, imposibila performanta.Am o calitate insa....sunt rabdator.:)
Spor si tie;)
camicris a scris:
ei, ha!
fratilor, nu mai dati banii pe carti aiurea...ca raspunsul la sb. formulate de dl. MU nu le veti gasi in carti.am dat a 4-a oara si ma invart itre 6,10 si 6,30., dar cred ca penalul si procedura le voi face bine doar dupa ce voi lua"meditatii "cu dl. in cauza.
si-a facut un scop in viata din a demonstra cat de "limitati" sunt unii.
eu nu stiu cum sa mai invat si din ce...
Inseamna ca dl. MU vine cu ele de pe Marte?! :-/
oti, eu am luat cartea Mihaelei Tabarca, comentarii strict pe modif. proc civ introduse prin mica reforma.. mi s-a parut super; scurt, precis si la obiect. si ieftin pe deasupra...
e aparuta la Universul Juridic in 2011
Buna-dimineata!vreau sa va intreb daca este sigur ca se va da anul acesta in octombrie -noiembrie examenul de admitere in magistratura?va multumesc.
Nu, nu este sigur. Doar Plenul va hotari daca il facem. Noi l-am programat, dar previziunile se pare ca nu s-au adeverit: locuri suplimentare nu avem, promovarea de la Judecatorii la Tribunal inca nu se poate face, iar locurile vacante de la Judecatorii le acoperim cu actualul concurs si cu absolventii de anul viitor ai INM.
camicris a scris:
mi-am luat Contractele dupa NCC:thumbup:
alte carti nu mai cumpar...pe vechile coduri...ajung astea ...niste "minte" imi dati si mie careva?:hammer:
Si eu am comandat ieri acelasi lucru si in plus Obligatiile de Liviu Pop.