Am si eu o intrebare, cu privire la concursurile organizate de curtile de apel, direct pe post, atat pentru posturile de personal auxiliar de specialitate cu studii medii cat si cu studii superioare, care sunt notele pe care trebuie sa le obtii la materii si care este media finala ce trebuie sa o obtii pentru a fi considerat admis(ma refer la notele minime, pentru a fi considerat admis)?
Acum nu stiu sigur de am inteles corect din legislatie, minim nota 6 la fiecare materie si media sa fie peste nota 7, situatie ce se aplica atat pentru studii medii cat si pentru studii superioare sau regula este alta?
Mult spor la invatat, caci sigur de azi intr-o saptamana se publica anuntul pe pagina SNG,
luand in considerare ca au solicitat organizarea concursului pe data de 1 septembrie, din ce am vazut comisiile de lucru au aprobat solicitarea SNG si pe data de 27 vor primi in mod cert si aprobarea printr-o hotarare CSM.
Tyler, multumesc. Din ce am citit, se noteaza cu ADMIS sau RESPINS. Si trebuie minim 80 pentru acel ADMIS. Poate nu am citit bine, poate mi-a scapat....dar nu am vazut ca se permite cu codurile pe masa....Cel putin la admitere....
Rali ne spui si noua care este procedura in continuare daca ai luat concursul la Curte (in cazul in care cunosti)? Astepti sa te sune ei ca sa te prezinti, trebuie sa te interesezi tu? Se mai fac anumite verificari? Multumesc pentru raspuns.
Pentru cei care au sustinut examenul in perioada 5-9 noiembrie 2012 pe site s-a publicat in data de 03.12.2012, pe langa tabelul final cu cei declarati admisi, urmatorul anunt :
Candidatii declarati admisi vor fi numiti in posturile pe care au fost repartizati, incepand cu data de 10.12.2012.
La data de 10.12.2012 candidatii admisi se vor prezenta la sediul Curtii de Apel Bucuresti, sala s50, ora 8 in vederea efectuarii examenului medical la angajare si a instructajului de sanatate si securitate in munca, precum si al celui de situatii de urgenta.
mariuscs a scris:
concret pe Mun. Bucuresti cat deconteaza la chirie daca iti iei sa zicem o garsoniera de 200 euro. In regulament zice compensarea diferentei intre contract de inchiriere si locuinta de serviciu. Locuinta de serviciu are si ea alta valoare? Plafonul fiind 600 euro maxim.
buna, daca faci dovada cu contractul de inchiriere ca plateşti 200 euro chirtie, atat ti se va deconta.
corect. voi invatati mai mult dupa cod sau din manual NCPC?