avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Activitate chiriac_91

Activitate chiriac_91

vreau sa precizez ca durata de timp de la testarea cu etilotestul pana la probele biologice a fost de 10 min, dar nu stiu daca mai pot face ceva ca deja am fost la proces si am ramas in pronuntare.Faptul ca nu am permis ma termina, dar asta e greseala se plateste
Multumesc pt raspunsuri Zazutzu
multa bafta!
la probele biologice mi-a iesit o concentratie alcoolica de 0,95 respectiv 0,80 daca ceream recalcularea aveam sanse ca sa imi asa sub limita legala? Si care e procedura pe care se face recalcularea alcoolemiei
in noiembrie, pe 28 am fost sanctionat administrativ de un organ de politie pentru ca am oprit pe interzis, dupa ce am semnat procesul verbal, domnul politist si-a dat seama ca am consumat alcool si am fost testat cu etilotestul la care a rezultat o alcoolemie de 0,48 la probele biologice mi-a iesit 0,95 respectiv 0.80 Dosarul a plecat de la politie cu legea 18 indice 1 de care procurorul nu a tinut cont si am fost trimis in judecata.Pe data de 28 iunie 2011 am fost chemat in instanta unde m-i sa oferit un avocat din oficiu care mi-a explicat in ce situatie ma aflu, mi-a propus sa cer judecatoarei sa merg pe procedura de drept comun, asta insemna sa aduc mortori, caracterizari si alte probe la dosar . Dar am ales procedura recunoaterii si am ramas in pronuntare . As dori sa imi spuna cineva la ce sa ma astept si daca e bn cum am procedat? Va multumesc