avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Activitate iuliana stoica

Activitate iuliana stoica

Răspuns la discuția custodia copilului
deci se mai poate face ceva chiar daca este definitiv si irevocabil?dar copilul este plecat din tara....si cand anume se poate audia copilul?sau se poate face cerere sa audieze copilul in prezenta unui psiholog,pt ca copilul meu are multe de spus....se poate face procesul daca eu nu sunt in tara?si afecteaza cu ceva ca eu mi-am facut alta familie in alta tara?
buna ziua...as dori si eu raspuns la unele intrebari...in anul 2009 august am bagat divort de fostul sot,avand impreuna o fetita de 5 ani atunci..in 2010 februarie s-a terminat divortul si din pacate custodia copilului i s-a dat tatalui....de ce?nu stiu nici acum....el era plecat din tara,eu eram plecata din tara...fetita statea cu mama lui,eu sunam tot timpul trimiteam tot timpul bani pt copil,mult mai mult decat pensia alimentara....in decizie nu scrie deloc daca este hotarare definitiva sau irevocabila...el a fost anul acesta in tara si a luat copilul cu el in alta tara,fara acordul meu...daca mi se incredinta mie,as fi putut sa o iau si eu fara acordul lui?si este posibil ca in decizie sa nu imi fie si mie incredintata perioada de vizita sau de a lua copilul in vacante?eu nu am asa ceva si trebuie sa ma rog de el sa mi dea copilul.....atata timp cat m-au pus sa platesc pensie nu era normal sa mi e acorde si drept de vizita?si ink ceva.....se mai poate face ceva ca sa schimb decizia si sa iau fetita cu mine?pt ca si ea vrea acest lucru,imi spune mereu knd vorbesc cu ea,dar ii este teama sa-i spuna si tatalui ei acest lucru....multumesc