avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Activitate ovidjus

Activitate ovidjus

Răspuns la discuția Admitere INM august 2011
forgotten_sunrise a scris:

intre 7,45 si 7,50!

totusi, trebuie sa tii cont ca in iarna au fost note mai mici la prima proba iar locul 200 a avut media 7,503. Asa ca acum va fi in mod cert peste 7,50. asta daca nu cumva sunt rezultate mai proaste la logic. Sper sa fie rezultatele mai proaste la logic si sa fie cum spui tu.:thumbup:
sim_m a scris:

ovidjus a scris:

pariaza cineva?... care va fi ultima medie? eu zic 77.3 :hm:

Eu am pariat dupa prima proba ca media finala va fi 7,66 :) de fapt intre 7,61 si 7,71 cu o eroare de 0,05. Daca media la interviu este de 9,50 si la rationament de 65 de grile atunci media finala cam pe acolo va fi, in jurul lui 7,65. Mai sunt doua zile si vom avea si certitudini :D.

da, dar s-ar putea ca media la rationament sa fie pe la 70. Stiu, o premiera dar e posibil. De asta am zis peste 77. Vorbim si noi sa treaca timpul ce sa mai. In fine, noroc mult inca o data!;)
simona_t a scris:

ovidjus a scris:

7,55

Mersi ca v-ati dat cu parerea... Ma bucur ca sunteti asa optimisti cu totii, eu am prieteni care pariau in jurul lui 78 si ma considera pe mine optimist. Fiecare dupa cum se raporteaza la el insusi probabil...
Mai am o nelamurire. Astia de la inm se joaca cu nervii nostri doar pentru amuzamentul lor? Se sta o saptamana ca sa se corecteze logicele, se da rezultatul la interviu dupa 2 zile. De ce cand toate astea se stiu deja de azi? Era perfect posibil ca in seara asta sa avem rezultatele finale (cele care se afiseaza pe 26 jocurile fiind facute insa chiar din aceasta dupa-amiaza 18 septembrie). Totusi, se poate sa fie niste rosturi pe care sa nu le inteleg eu dar aparenta este de absurditate clar. Cata rabdare sa mai avem??:wassat:
Apropo mai stie cineva note mici la logic?=D> orice nota mica e binevenita pt o stare de optimism general :yeah: glumesc (si nu prea)...nu de alta dar am mai auzit un 85 si un 83 de ieri pana azi (asta pentru putin pesimism :(). Mult succes tuturor ce sa mai, keep in touch...
pesimistul a scris:

comisia 4 de azi, mi s a parut fff ok. acum sa vad ce nota primesc. speta a fost urmatoarea, cum reactionez, daca dimineata ma trezesc, ca in ziar apare o poza de a mea trucata, cum ca am fost beat la o petrecere. ma duc la serviciu suparat? bineinteles ca le am zic ca pana la serviciu ma calmez.
va urez succes!
Briciu mi s a parut baiat de treaba, desi e posibil sa mi fi intins o capcana la un anumit moment, imi dau seama in functie de nota.

Ce fel de capcana crezi ca ti-ar fi intins Briciu? Ma amuza mereu spiritul lui critic.
nu am de ce sa fiu rautacios, doar ca, incercand sa ma plasez undeva cu cele 78 de grile ale mele nu ma imaginez decat in jurul locului 250. Poate asta e instinctul fiecaruia sa se plaseze pe ultimele locuri. Stiu doar ca am incercat sa fiu obiectiv cand am facut afirmatiile acelea "rautacioase" in care repet: 500 admisi, 200 cu peste 8. Nu o luati in nume de rau, la urma urmei mai bine sa fiti pesimisti, o sa va bucurati mai tare daca e ceva...
a, si am uitat sa spun de ce nu sunt asa foarte optimist, deloc! am 2 prieteni care au facut 93, aic ca or mai fi destui...
78 dar acum sper sa nu crezi ca am fost subiectiv in ce priveste pronosticul, doar ca am observat acest tipar: eu dau a 3-a oara, am absolvit anul trecut si tiparul este ca anul trecut am facut 60, in iarna 73 iar acum 78 -> cam toti cei pe care ii cunosc au avut o evolutie de genul acesta si de asta zic, ma astept la multi peste 80
:wave: cu maxima acuratete, prevad ceva de genul urmator: 20 cu peste 90; 200 cu peste 80; inca vreo 150 cu peste 75.... In concluzie... cei intre 70-75 sunt fara speranta (parerea mea, sa nu se supere) cei cu peste 77 cam asa se vor bate pentru ultimele locuri cam la fel ca in iarna. O alta opinie: a fost mult mai usor ca in iarna fara discutie, de fapt a fost cel mai usor din 2005 incoace. Nu mai vor sa repete greaseala din august 2010 asa ca iata: cine a luat cam 60 atunci acum ia cam 80. Credeti ca sunt pe aproape cu pronosticul? Eu zic ca e chiar optimist...:sorry:
da, este b) cu siguranta =D> nu vad cum ar fi culpa cu prevedere pentru ca la culpa cu prevedere, faptuitorul se bazeaza pe anumite date obiective de natura sa il faca sa creada ca nu se va produce urmarea specifica.