simona_t a scris:
ovidjus a scris:
pariaza cineva?... care va fi ultima medie? eu zic 77.3 :hm:
7,55
Mersi ca v-ati dat cu parerea... Ma bucur ca sunteti asa optimisti cu totii, eu am prieteni care pariau in jurul lui 78 si ma considera pe mine optimist. Fiecare dupa cum se raporteaza la el insusi probabil...
Mai am o nelamurire. Astia de la inm se joaca cu nervii nostri doar pentru amuzamentul lor? Se sta o saptamana ca sa se corecteze logicele, se da rezultatul la interviu dupa 2 zile. De ce cand toate astea se stiu deja de azi? Era perfect posibil ca in seara asta sa avem rezultatele finale (cele care se afiseaza pe 26 jocurile fiind facute insa chiar din aceasta dupa-amiaza 18 septembrie). Totusi, se poate sa fie niste rosturi pe care sa nu le inteleg eu dar aparenta este de absurditate clar. Cata rabdare sa mai avem??:wassat:
Apropo mai stie cineva note mici la logic?=D> orice nota mica e binevenita pt o stare de optimism general :yeah: glumesc (si nu prea)...nu de alta dar am mai auzit un 85 si un 83 de ieri pana azi (asta pentru putin pesimism :(). Mult succes tuturor ce sa mai, keep in touch...