Toate cele publicate de mine au fost adevarate si in detaliu,de aceea am prezentat cazul in lux de amanunte sa ma lamureasca si pe mine cineva.Vorba lu'' Mircea Badea,,traim in Romania si asta ne ocupa tot timpu",din pacate asa e la noi ,sunt legile prea ,,finute" pentru ei.
Da,din pacate se pare ca aveti dreptate cu politele ieftine,dar nu e asigurarea mea ci a respectivei,daca noi nu am mai plati ei nu ar mai avea ce manca,daca s-ar face o revolta makr de o luna sa nu mai plateasca nimeni sa vedeti cum se va solutiona toate cazurile
In seara zilei de 27.06.2011,am fost accidentat intr-o intersectie d catre un autoturism.Am facut o intelegere cu posesorul autoturismului care m-a accidentat sa nu meregem la politie,deoarece nu au existat victime sau daune extraordinar de mari(m-a lovit in dreapta fata,ea neasigurandu-se la schimbarea directiei de mers,nesemnalizand nici schimbarea directiei ,deci intr-un cuvant m-a luat in plin din partea dreapta,in timp ce asteptam schimbarea culori de mers in intersectie cum am amintit si mai sus adineaori) in urma loviturii me-a rupt suportii de prindere ai barii,suportul de prindere al farului de p partea dreapta,suportul de prindere al radiatorului de apa tot de pe partea dreapta.Am mers conform procedurii la asiguratorul ei,de aici incolo incepe ,,spectacolul".Am ajuns acolo,respectivii de acolo la inceput ne-au pus sa complectam formularele necesare,s-a completat totul,am coborat jos sa se faca constatarea,s-au facut cateva poze(toata treaba asta se intampla pe data de 28.06.2011 dimineata pe la ora 12,eu stand in camin,me-am prins bara cu niste coliere de plastic de frica sa nu imi fie furate radiatoarele,deoarece nu aveam unde sa imi parchez masina in siguranta peste noapte,doar in parcarea caminului)le-am spus celor care au constatat toata treaba sa desfac colierele de la bara sa faca niste poze concrete deoarece bara nu mai putea fi pusa inapoi pe masina din pricina faptului ca toti suportii erau ruptii.Ei me-au zis ca nu este nevoie deoarece voi merge la serviceul unde am decis sa imi repar masina si cei de acolo le vor trimite o reconstatare,daca este nevoie sa se schimbe bara,am zis ca este ok,am sa merg la service si o sa rezolve.Ajungand acolo baetii de la service au trimis poze concrete celor de la asigurare([editat de admin]),acestia la auzirea vestei,au zis ca nu este adevarat si bara poate fi pusa inapoi,ceea ce este absurd sa prinzi o bara inapoi fara suportii de prindere si deformata.Reprezentantii de la asigurare me-au zis ca ei sunt incapabili pentru o expertiza si trebuie sa vina altcineva de afara sa faca o expertiza mai concreta si mai amanuntita.Me-au dar o hartie in care scrie urmatoarele,citez,, In temeiul art.36 pct.(2) din Ordinul CSA nr. 21/2009,asiguratorul isi rezerva dreptul de a desfasura propriile investigatii privind producerea evenimentului in cauza.De acceea,pentru moment nu ne aflam in masura sa dam curs solicitarii dumneavostra de despagubire.In conditia in care in termenul legal ,investigatiile privind producerea evenimentului rutier vor fi definitivate ,va vom comunica rezolutia noastra."Deci dupa cum am mai spus nu a fost un eveniment grav care sa lase in urme victime sau pagube materiale uriase,as dorii si eu sa stiu daca au procedat corect sau cred ca am sa fiu nevoit sa apelez la OPC sau indrumati-ma dumneavoastra ce as putea face in situatia de fata.Astept raspunsu dumneavoastra sau pareri.Va multumesc!