avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Activitate StoicaGio

Activitate StoicaGio

Răspuns la discuția SNG 2011
Aha tks...deci confirmi si u ca cel de procedura penala nu se schimba?Tre`sa vedem daca se da din noul cod de procedura civila..
Codul de procedura penala am inteles ca anul acesta nu se schimba..eventual de la anul...de cel de procedura civila stiam si eu ca intra in vigoare in iulie..a anuntat chiar si D`l Base...deci in sept 2012 se da sigur?
Ramona dar cine a scos posturile astea?Eu nu am auzit nimic...ma poti lamuri?
Bagajeeee...Va doresc muuulta bafta la examen,sa dea Dumnezeu sa reusim toti cei care am muncit mult!Multa bafta si sa ne auzim cu un rezultat bun!
Roxana ..pt orice eventualitate trebuie sa fii lamurit,sa poti dormi linistit :)) apropo tu esti din Neamt nu?Ne vedem pe acolo...spor si bafta!
Tks de asemenea...Ellah daca tot am conversat cu tine tu ce zici merita sa citesti si la Cercetarea procesului in cazul administrarii probelor de catre avocati?unii zic ,ca nu intra...tu ai citit?Tks si spor si tie la invatat
Multumesc ellah de raspuns...asa am invatat si eu,dar nush,is foarte tematoare :) sa nu ne faca vreo surpriza :))
La executarea silita voi ziceti ca trebuie de la art 372?sau ce e si inainte?
Mda...ma asteptam...
:)) Palomita cred ca la registre trebuie tot...nu prea ai ce anume sa selectezi...uof asa m`am saturat si eu..:(