avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Activitate Mircea81

Activitate Mircea81

Răspuns la discuția Sechestrare sau nu?
Multumesc foarte mult !
Răspuns la discuția Sechestrare sau nu?
Multumesc!
Baiatul nu cred ca are 14 ani a trecut in clasa a VIII-a
Răspuns la discuția Sechestrare sau nu?
Cand a facut fapta si am sunat imediat la 112 - nu stiam ce sa fac nu am mai fost pus intr-o situatie ca aceasta nu am luat nici macar o amenda toata viata am fost educat sa ma feresc de politisti, doctori si preoti daca ma intelege-ti.
Am cautat codul penal dar nu il gasesc parca este secret si priveste cumva anumite caste nu intreaga populatie a acestei tari.
Sincer nu am incredere in reprezentantii Politiei din moment ce-mi zic : Ce vrei Domne asta este societate ca si cum Politia ar fi exclusa de la educatia acesteia .... sau dicteaza o plangere impotriva mea pentru simplu fapt ca l-am deranjat Duminica.
Multumesc!
Buna ziua!
Daca se poate sa-mi spuneti, unde pot gasi legea ?
Daca prind un infractor minor si il iau de mana si stau cu el pana vine politia fara sa-l ating sau sa-l injur singurul lucru care i l-am spus a fost: Baiatule ce ai in cap?
Am sunat la 112 si am intrebat ce trebuie sa fac daca l-am prins dar nu mi-au raspuns concret au zis sa astept pana vine politia, iar cel care a venit dupa mai bine de o ora mi-a zis:" trebuia sa-l intrebi cum il cheama si sa-l lasi sa plece "
Ce m-a deranjat mai mult a fost faptul ca pe politistul nu l-a interesat fapta lui ci probabil "fapta mea" pentru ca i-a luat o declaratie doar mamei lui pe care i-a dictat-o politistul.
Paguba nu este mare ~500 lei dar putea fi mai grav.