ceea ce stiu este ca noul statut a fost aprobat de guvern, dar nu stiu de cand se va aplica, habar nu am, ce se va intampla, stiu doar ca au intervenit modificari in statutul grefierului, unele in favoarea grefierului, precum cea de 35 zile lucratoare de concediu de odihna platit, 6 calatori dus- intors oriunde in tara, platite de catre instata/ parchet, altele in defavoarea grefierului, adica atributii noi... acum am discutat cu o colega de la tribunal ea mi-a explicat sa s-ar aplica de anul asta, acum sincer chiar nu vreau sa va dezinformez, de aceea cred ca ar fi bine sa nu va mai incurc. asa ca invatati dupa tematica de anul trecut, dar actualizata.
Ps, eu cand am vb de inm, m-am referit la tematica de la civil nu de la procedura civila.
mult mult succes
Pentru cei care au tot intrebat de cazare destul de ieftina la hotel decent. Sa imi dea un mesaj privat pt k nu cred k am voie sa pun link cu hotelul respectiv.
P.s. Banuiesc k doriti cat mai aproape de LOCUL UNDE SE DESFASOARA EXAMENUL , nu aproape de SNG. Pt k, din cate stiu eu , examenul se sustine la una din facultatile "DIMITRIE CANTEMIR" . "NICOLAE TITULESCU" . "TITU MAIORESCU" ... care practic sunt in acelasi "complex" de facultati , k zona de reper statia de metrou TIMPURI NOI, iar SNG este pe str. regina elisabeta.
am eu legile exact ce ne trebuie, dar acum plec de la munca...maine...cine le vrea sa-mi lase mailul pe pv