Buna ziua.Ma numesc [editat] si sunt din Galati. Sunt casatorita de aproape 9 ani, si am doua fetite pe care le am in intretinerea mea. Sotul meu de 1 luna si 1/2 a plecat la mama lui. In urma cu 3 ani a plecat la mama lui dar s-a intors acasa dupa 3 saptamani. Acum 2 ani la fel a plecat la mama lui si am stat despartiti 1 an si 2 luni, in acest timp eu l-am dat in judecata pentru parasire de domiciliu si pensie de intretinere pentru cele doua minore. Ne-am impacat anul trecut in mai de dragul fetitelor, dar se pare ca pentru el nu a contat si nu conteaza cele doua fetite. Acum de cand a plecat nu a dat nici un semn de viata, nu a participat cu absolut nimic la intretinerea celor doua minore. Eu primesc o pensie de intretinere de la el de 289 lei. As vrea sa deschid divort si as vrea sa stiu ce sanse am, si ce drept are el asupra celor doua minore. Ma acuza ca il insel, ca sunt o c_ _ _ a. El este foarte influentat de soacra-mea si de fratele lui. As vrea sa stiu daca se poate ce sanse am si daca poate fi decazut din drepturile de tata. Nu as vrea sa mai aiba nici o legatura cu fetitele. Astept raspuns din partea cuiva care ma poate ajuta sau sfatui in aceasta problema. L e doresc tuturor sa aiba parte in viata numai de lucruri frumoase si multa fericire.