avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Activitate mimika

Activitate mimika

multumesc f mult pt raspuns.dar daca e asa,cu ''ulciorul...'',atunci dc in 2008 am putut face alt imprumut bancar,cand eu figuram din 2006 cu restante,rau platnic,la cardul mastercard co-branded?!:)
iata ce am gasit pe un site''Consumatorul'' :''O a doua situatie in care debitorul restant ajunge sa nu mai poata fi obligat sa plateasca imprumutul este cand acesta nu poseda niciun fel de bun si nici nu este retribuit in vreun fel, asa incat banca nu isi poate recupera debitul nici prin executare silita si nici prin poprirea salariului, in perioada de prescriere. Aceasta situatie este valabila pentru creditele negarantate, in cazul celorlalte putand fi executate garantiile.
Potrivit expertilor judiciari, in aceasta situatie creditul nu poate fi recuperat de la rudele debitorului, intrucat legea nu permite acest lucru''
dar cum ramane cu faptul ca acel card pt nevoi personale l-am facut cu buletinul,negirand cu absolut nimic?! cum ar putea sa-mi ia bunurile???multumesc
buna ziua,acum 4 ani am facut un card co-branded,mastercard,doar cu buletinul,achizitionand niste electrocasnice.din 2008 nu am mai putut plati si am o restanta de 6.300lei,aceasta suma afland-o acum cateva zile cand am intrat in contul meu bcr 24 banking,la sectiunea carduri.precizez ca in prezent mai figurez la bcr cu un imprumut bancar pe care ma straduiesc sa-l platesc lunar.m-au sunat de la banca si m-au ameninta cu executarea silita daca pana pe 25.07.2011 nu platesc suma restanta la acest card co-dranded.interbarea mea este: daca nu am girat cu nimic,acest card facandu-l doar cu buletinul,banca poate cere executarea silita?precizez ca sunt casatorita in prezent,iar casa este pe numele sotului meu,dobandita inaintea casatoriei noastre.Va multumesc din suflet anticipat!