avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Activitate ssgsfm

Activitate ssgsfm

Răspuns la discuția Interdictie parasire tara
Prima data mi_au dat 3 ani cu executare pentru furt calificat. Am facut recurs si am primit 2 cu suspendare. Si asa mi se pare prea mult... Sunt la prima abatere... Cand am facut isprava eram clasa a 12_a, dupa student. Prejudiciu a fost recuperat in intregime( niste aparate de la rds), iar RDS_u nu a facut plangere impotriva noastra, deci prejudiciu nu se cunostea. Cam asta a fost. Va multumesc pentru ajutor, chiar aveam nevoie de un raspuns in problema aceasta
Răspuns la discuția Interdictie parasire tara
De cand sentinta a fost pronuntata nu am mai iesit din tara. Si sunt sigur ca pedeapsa e cu suspendare fara a fi sub supraveghere. Va multumesc din suflet. M_ati linistit. O sa iau avionul la intoarcere.
In luna februarie a acestui an s_a terminat procesul in urma caruia am luat 2 ani cu suspendare (fara supraveghere). De o saptamana sunt in Franta. Am plecat cu autocarul. La vama a urcat un angajat si s_a uitat la buletinele noastre. Chiar a luat cateva sa le verifice. Peste o saptamana vreau sa ma intorc cu avionul, dar nu stiu daca fac alegerea corecta. Mi_e frica sa nu fiu oprit pe aeroport la intoacere. Tin sa precizez ca nu stiu sigur daca am interdictie sau nu. Dar vreau sa stiu daca intoarcerea mea in tara poate avea repercursiuni in cazul in care exista o interdictie. Va rog ajutati_ma. Multumesc