alvarolipo a scris:
Sa se aveti si o traducerea hotararii in limba tara destinului si cele prin care treceti. Adica multipla. Daca talonul masinei este romana, si aveti timp, mergeti la serviciul poliţiei rutiere al inspectoratului de poliţie judeţean pe raza căruia ai domiciliu pentru eliberarea certificatului de inmatriculare in urma modificarii unor date ale proprietarului :
Documente necesare:
- Cartea de identitate a vehiculului avand aplicata folia de secretizare (original si copie)
- Fisa de inmatriculare dactilografiata si semnata de proprietar si stampilata in cazul pers. juridice.
- Vechiul certificat de inmatriculare si anexa acestuia cu dovada de efectuare a inspectiei tehnice periodice in termen de valabilitate. In lipsa inspectiei tehnice periodice valabile se poate da curs solicitarii fara a se inscrie nimic in anexa noului certificat de inmatriculare.
- Documentul care atesta modificarea datelor fata de cele inscrise in vechiul certificat de inmatriculare, respectiv:
– Actul de identitate pentru modificarea datelor persoanelor fizice (nume, prenume, domiciliu)– Cartea de identitate a vehiculului avand inscrise de catre R.A.R. modificarile privind vehiculul
– Chitanta de plata a contravalorii certificatului de inmatriculare
– Documentul de identitate al solicitantului (original si copie)
In cazul in care detinatorul, nu se poate prezenta la ghiseu, acesta poate fi reprezentat de catre o alta persoana, pe baza unei procuri notariale speciale.
stimate domn , masina a fost si este a mea doar ca eu mi-am schimbat numele si adresa , am schimbat si permis si buletin numai ca nu am schimbat si actele autoturismului (presupun ca certificatul de casatorie si certificatul de nastere ar fi de ajuns sa dovedesc ca sunt aceeasi persoana , ceritificatul de nastere are CNP-ul pe el )