Pot contesta si daca nu am procesul verbal?ca ma gandesc ca in cererile alea la tribunal trebuie completat numarul procesului...nu mi'au dat decat o dovada fara drept de circulatie.oare daca merg la politie mi'ar da o copie dupa pv?
Multumesc :)
Mi'a fost retinut permisul pentru 90 de zile pentruconducere sub influenta alcoolului.din testul de alcoolemie, efectuat pe loc,cu o fiola electronica a iesit gradul 0,27.nu am fost de acord cu rezultatul pentru ca nu bausem decat un cocktail cu 3 ore inainte, si am cerut sa mi se recolteze sange , dar mi'a fost refuzat acest lucru.n'am fost de acord sa semnez procesul verbal si din cauza asta cred, nici nu am primit o copie.Intrebarea mea este daca as putea cumva sa contest procesul verbal, chiar daca nu il am, si daca m'ar ajuta asta sa aman cu vreo doua luni suspendarea permisului, ca doar atat am nevoi de el, caci apoi voi pleca din tzara.deci nu ma deranjeaza sa platesc amenzi, o merit, dar voiam macar o dovada cu care sa mai pot circula putin, chiar daca apoi pierd contestatia si mi se va suspenda permisul.si daca se poate, care ar fi procedura?multumesc anticipat :)