Tamponarea s-a petrecut pe o alee intre blocuri, eu eram la volanul masinii personale, oprita in spatele altei masini pe care o gasisem astfel pe acea alee.
Am observat ca din dreapta noastra, pe alee, venea alt auto.
La un momendat acesta din fata mea imcepe sa se deplase cu spatele iar eu fiind la mica distanta de el nu am apucat sa bag marsialier si sa incer totusi sa evit coliziunea.
Trecand peste faptul ca masina care m-a lovit era un Vauxal Frontera cu volan pe dreapta si numere de Anglia, iar la volanul acesteia se afla un pui de rrom ce avea si semnul de incepator pe geamuri, despre care ulterior am aflat ca are permisul de conducere de doua saptamani, ajungem la politia rutiera, deoarece fiind sambata seara nu am putut verifica daca asigurarea acestuia este valabila, asigurare pe care era dispus sa mi-o ofere, am fost gasit vinovat in final pentru ca "nu am pastrat distanta regulamentara fata de el si in momentul cand el a franat eu l-am lovit din spate"!!!
Precizez ca declaratia lui a fost ceva de genul ...in tip ce se deplasa pe alee a observat masina care se apropia din sens opus si a frnat pentu a-i face loc sa treaca iar eu l-am lovit din spate...
Cand el m-a lovit eu am coborat nervos reprosandu-i ca nu se uita in oglinzi la care el a raspuns ca ii pare rau si ca vrea sa imi dea 100 euro, eu am refuzat deoarece am avut capota indoita si bara putin infundata de carligul acestuia de tractare, considerand ca nu imi acopera cheltuielile de reparatii.
In faza urmatoare a sugerat sa ne intalnim luni la o firma de asigurari si sa imi dea copie dupa aceasta...insa eu am fost foarte reticent deoarece cunosc "legalitatea" in care se afla astfel de persoane.
Urmeasa sa caut un avocat pe aceasta specialitate, sa fac contestatie la procesul-verbal si sa-l dau in judecata.
Daca mai aveti intrebari care pot lamuri situatia de fapt va rog sa mi-le adresati.
Ce ma sfatuiti sa fac in continuare?
Cu respect astept sfaturi, comentarii si sugestii.
Va multumesc anticipat!