Au cum sa afle, ca sotia mea detine acest teren, care de fapt se afla in alta localitate? Eu nu am declarat nimic. Daca DA, eu pot sa-mi donez partea fiului meu, adica proprietari ai terenului sa fie sotia cu fiul meu?
Au mai ramas 34000ron, deci aproximativ 8400 euro. Sotia mea nu este girant la acest credit. Eu sunt titularul. Daca nu ajung la nici o intelegere cu EXECUTORUL BANCAR, atunci care sunt pasii pe care ii va face acesta in continuare si care ar fii urmarile. Imi este greu sa angajez un av. acum , cind nu sunt nici in tara. Eu tin legatura cu el telefonic.
Buna ziua. Am obtinut in 2008, un credit de nevoi personale in baza adeverintei de salariu, deci fara alte garantii. Am fost cu plata ratelor la zi, pina in luna IANUARIE 2011,inclusiv. Sunt plecat din tara, din octombrie 2010 pt a lucra, dar in momentul de fata nu am nici un venit, acesta fiind si motivul neplatii ultimelor 6 rate lunare. Am aflat din tara, ca am primit o NOTIFICARE de la CORPUL EXECUTORILOR BANCARI, prin care sunt somat sa achit in termen de 15 zile, suma integrala a creditului-34000ron, in caz contrar urmind sa se recurga la EXECUTAREA SILITA. De buna credinta, am luat legatura cu EXECUTORUL BANCAR si dupa asa zisele negocieri, mi s-a acordat un termen de 18 luni sa achit datoria, ceea ce imi este imposibil sa realizez intr-un termen asa de scurt. Am informat persoana respectiva unde sunt, si ca momentan nu am nici un venit, dar ma stradui sa rezolv problema si in acelasi timp sa imi achit si datoria, dar intr-un termen mai lung. M-am lovit de un refuz categoric, urmat de amenintari de genul cu CONSEMNUL LA FRONTIERA, cu INTERPOLUL si multe altele.-vezi doamne ca trebuie sa ma gaseasca, eu initial spunindu-i unde sunt, neavind de ce sa ma ascund. Creditul este pe numele meu, nu am in proprietate apartament, decit o masina cu care sunt plecat. Sotia mea detine un teren, dar in contractul de vz.-cump., este specificat ca este casatorita cu mine. Intrebarea mea este- in acest caz executorul bancar poate sa ma execute silit? Daca DA, cu ce anume, intra in discutie si terenul sotiei? Daca NU, care ar fi urmarile? Sunt o persoana de buna credinta si vreau sa imi achit datoria. Ce ma sfatuiti sa fac si care ar fi pasii. Va multumesc anticipat pt. raspuns.