macovei2000 a scris:
chiar dvs ati mentionat ca ati vorbit tare, ( deci meritati chiar amenda)
in locul dvs am fi lasat tonul mai jos, fara insa sa plec nicaieri... deoarece am inteles greseala si am remediat-o. Dvs ati ales sa plecati.....pentru ca v-ati simtit vinovati. Totusi era loc public, De ce ati plecat atunci?
Pentru ca nu cunosteam legea si nu stiam daca are dreptate sau nu, acesta fiind si motivul pentru care am intrat aici. Credeti ca daca ne ceream scuze si promiteam ca nu se va mai repeta rezolva ceva? Nu. Atunci chiar cred ca primeam amenda, pentru ca am avut tupeul extraordinar de a refuza ordinul "organului".
Astept inca un raspuns concret.
As dori de asemenea sa-mi aratati si mie unde spune ca primesti amenda daca vorbesti tare (vorbesti tare dupa parerea politistului, neexistand vreo plangere). Cum este politistul in masura sa JUDECE ceva? El trebuie sa aplice legea. Aici o aplica in functie de anumiti factori ( ->daca existau plangeri ). Sau " s-a autosesizat " si a prevenit din timp aparitia oricarui fel de plangere?
In regula, multumesc pentru raspuns.
Cum am mai spus, astept si alte pareri, preferabil pareri care sa fie bazate pe argumente aduse si exemplificate din lege.