avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Activitate mastefan

Activitate mastefan

Răspuns la discuția DIVORT SI COPIL
VA MULTUMESC TUTUROR PENTRU AJUTOR .
Răspuns la discuția DIVORT SI COPIL
Nu este de acord si nu vrea nici terapie de cuplu ea o tine pe a ei ca ea este mama si castiga .
Răspuns la discuția DIVORT SI COPIL
Nu am asemenea obiceiuri (alcoolist, agresiv , viloent ) am martori toti vecini toata treaba se rezuma la bani si siguranta zilei de maine sau ea ( vrea altceva ??? )
Discuție DIVORT SI COPIL
Buna ziua
Ma numesc V.J si va voi spune pe scurt problema mea; sunt casatorit de 9 ani si din aceasta casatorie a rezultat o fetita de 6 ani .In toti acest ani am locuit impreuna la socri mei , iar de 3-4 luni au inceput certuri din cauza banilor neajunsurilor si ratelor moment in care au intervenit si socri care mi-au cerut sa plec din casa lor ( eu in 5 luni am schimbat 3 servicii ) si sa ajuns in punctul de a ne desparti . Acum eu stau la parinti mei unde
nu pot sa zic ca este un mediu prielnic de a creste un copil din cauza fratelui meu care este mai rebel si a mai face scandal si galagie in casa pana cheama vecini politia de cateva ori intrun an. Acum intrebarea mea este daca trebuie sa ma mut cu chirie sau in alta parte pana la finalizarea divort , ca am fost amenintat de sotie
ca o sa faca tot posibilul sa stranga declaratii de la vecin in legatura cu scandalurile provocate de fratele meu sa le depuna in proces ca sa nu pot lua copilul cu mine nici macar duminica , ea ar vrea sa vin o singura data pa saptamana o ora la ea sa vad copilul si in rest nici sa nu incerc,in contextul in care noi stam foarte aproape unul de celalalt cu casele.
Vreau sa va spun ca de cand nu mai stam impreuna eu nu pot sa vad copilul decat cand vrea ea si inca nu a inceput divortul.
Ce este de facut sa pot optine mai mult timp de am petrece cu copilu dupa divort
ex: macar un sfarsit de saptamana pe luna sau o vacanta de cateva zile pe an .

Va multumesc