avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Activitate veradarya

Activitate veradarya

nu stiu daca mai aveti contul. ce credeti ca este mai bine.sa ne casatorim la ambasada romaniei sau la ambasada turciei.sau la primarie.nu stiu ce este mai bine.cred k am ainteles destul.acum doar k nu stiu exact unde este mai bine,ast rasp va rog
actele se pot traduce direct acolo..asta am inteles.perfect.cat despre certificatul de celibat nu stiu ce sa spun tinand cont ca eu sunt in spania.imi este foarte greu sa l obtin.ar fi foarte bine sa fie de ajuns doar cu o declaratie scrisa de mine.doar ca lucrul asta trebuie sa il stiu foarte sigur.si cat despre viza sghengen nu stiu exact cum se obtine.in cazul in care el este casatorit cu mine.si cartea de rezedinta cum o obtinem?se poate obtine in turcia?
va multumesc mult pentru ajutor.as vrea sa va intreb.daca vom face casaoria la ambasada, la ce ambasada va refericit? Ambasada romaniei in turcia sau ambasada turciei?mi ati spus ca este nevoie ca actele sa fie traduse.in ce limba sa fie traduse? turceste ? si certificatul meu de celibat unde il pot elibera? pentru ca eu acum locuiesc in spania si nu sunt pe rom .unde as putea sa l eliberez fara sa fie nevoie sa ajug in romania? si mai am o intrebare .la ce va referiti ca trebuie sa mergem i romania iar de acolo sa ne dea cartea de rezidenta cu care poate sa mearga in UE insotit de mine? nu putem pleca direct din turcia in spania? nu putem elibera acel certificat la consulatul romaniei in turcia? va rog mult ast rasp.sunt f confuza...va multumesc

sunt romanca si locuiesc in spania.iubitul meu este turc.si am hotarat sa ne casatorim.singura optiune este sa merg in turcia.din motiv ca el nu poate intra in spania,viza fiind complicat de obtinut .daca ma puteti informa,as vrea sa stiu cum se procedeaza.unde trebuie sa ne casatorim in turcia.la primarie ,la ambasada¨? ce acte avem nevoie si cat dureaza toate procedurile.vrem sa venim impreuna in Spania si vrem sa stim ce acte trebuie sa prezentam la vama.de moment ce el nu va mai avea nevoie de viza,intrand in drepturuile de europea,casatorindu se cu mine.va rog din suflet,cine ma poate informa!