Am o intrebare la dumneavoasta se poate suspenda un proces din cauza ca am ajuns mai tîrziu cu doua ore. Luna aceasta am avut termen la proces de divort cu minor si sincera sa fiu uitasem ca am procesul eu citatie acasa n-am mai primit noroc ca m-a sunat fiul meu si mi-a zis ca nu ma duc sal iau sa mergem la proces? el era la bunici din partea lui taicso spunindu-mi ca ia venit citaie fostului sot cu data de 20 adica chiar atunci in dimineata aceea era procesul vreau sa va spun ca eu stau la vro 20 de km de oras si fiul era intr-un sat cu distanta mult mai mare m-am dus am luat baiatul ca trebuia audiat are peste 10 ani are 16 si pina am ajuns în oras la proces am intîrziat am vorbit cu presedinta si mi-a zis ca procesul s-a suspendat desi pe minor l-a audiat si normal ca dupa o asemenea zi calduroasa nici apa nu bausem eram foarte nervoasa am intrebat de ce? pentru ca am întîrziat doua ore? a chemat paza politaiul de la intrare si m-a poftit afara asa se procedeaza in romînia nai voie sa întrebi sa nui deranjez va rog sa ma credeti nam vorbit urît nu nimic am bonbanit ca nu trebuia suspendat ca este greu ma poarta pe drumuri eu nu lucrez si in schimb fostul sot nici nu s-a sinchisit sa vina la vrun termen eu am fost de trei ori si cu martor si degeaba .acum ce pot face?