avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Activitate baloghgeorgeta

Activitate baloghgeorgeta

Sunt politist local,grad principal,functionar public de executie clasa 3. Va rog sa ma lamuriti daca seful ierarhic are dreptul sa -mi transforme statutul din functionar public in personal contractual pe motiv ca nu posed permis de conducere.? Iar in cazul in care devin personal contractual imi va scadea salariul sau nu? multumesc:-/

situatia sta in felul urmator: se infiinteaza noi posturi pentru supravegherea unui parc, iar persoanele desemnate pt aceste posturi risca sa- si piarda statutul de functionar public deoarece seful ierarhic considera ca vor face paza. este posibil asa ceva?
Răspuns la discuția va rog-costuri divort
multumesc
situatia este in felul urmator: avem 2 copii minori,de 10 respectiv 14 ani si mi-ar placea foarte mult sa-i scutesc de toate discutiile si in special sa nu-i port pe la judecatorie. mi se pare un lucru traumatizant pt un copil.
stiu. dar mi-ar fi placut sa rezolvam problema cit mai discret posibil.
si la un mediator? din cite am inteles eu cel mai "bine ies" daca depun o cerere la judecatorie.
va rog sa ma lamuriti cit costa divortul de comun acord la notar sau la mediator? multumesc
Răspuns la discuția Promovare in clasa
Deci sa inteleg ca salarul ar fi tot atit, ba poate mai putin. ? halal sistem
Mentionez ca sunt functionar public clasa 3,grad principal 1.Iar daca as trece in clasa 1,nu ar trebui sa am un salar mai mare??
Cum sa sesizez ANFP-ul??
Am absolvit facultatea in 2008.Atunci am depus o cerere si am atasat copie dupa adeverinta de absolvire. Cererea a fost inregistrata,au trecut 30 de zile si nu am primit nici un raspuns.Am depus inca o cerere si nici la aceasta nu am primit raspuns. Iar de aceia am intrebat daca trebuia sa se treaca in cartea de munca deoarece la acea vreme inca mai erau valabile acestea.