Am revenit...in urma discutiei cu procurorul din Medias, care inca nu a vazut dosarul, sotul meu a aflat ca nu poate obtine o dovada cu drept de circulatie. Nu mai inteleg ... cei de la Sibiu spun ca se obtine, cei de la Medias, nu. Care este procedura??? Incidentul s-a petrecut pe raza Orasului Medias, iar dosarul s-a deschis la Sibiu. Cei de la Sibiu l-au trmis la Copsa, o comuna din zona Mediasului, urmand ca cei de la Copsa sa trimita dosarul la Medias. Cat dureaza acest demers?
Si inca ceva, daca sotul meu este gasit vinovat, lucru ce nu ar trebui sa se intample, legal, care ar fi pedeapsa? Politia de la Sibiu spune ca retinerea carnetului pe 3 luni...acum trei luni incepand de cand? De la data retinerii carnetului sau din momentul in care se da rezultatul analizei dosarului?
Ce se intampla daca el, nevinovat fiind, sta pe toata perioada analizei dosarului fara carnet. Va repet, el este angajat sofer, depinde de carnet!!!
Buna, apelez la dvs. in caz disperat. Sotul meu se indrepta catre Medias la volanul unei dubite, cand intr-un sat, intr-o curba, o femeie de 74 ani traversa strada printr-un loc nepermis.Sotul meu a evitat-o, dar aceasta speriata, a calcat stramb cu piciorul si si l-a fracturat. Sotul meu a oprit, a intrebat-o daca a patit ceva, a condus-o in incaperea unei farmacii, aceasta mergand pe picioarele ei, i-a oferit un pahar cu apa. Aceasta a spus ca nu are nimic. Sotul meu are si un martor care a fost la locul cu pricina, pt ca nu il pot numi locul accidentului si a vazut ca nu a lovit-o pe femeia respectiva. Sotul meu si-a vazut de drum, urmand ca la intoarcere sa treaca pe la politia din comuna respectiva sa declare cele intamplate, dar situatia a luat o alta intorsatura. Intorcandu-se de la Medias, a fost oprit de un echipaj de politie, cu pretextul ca a fugit de la locul accidentului. Dupa vre-o 2 ore, acelei femei i s-a umflat piciorul si s-a dus la dispensarul din sat. Medicul respectiv a intrebat-o ce a patit si aceasta a respuns ca a lovit-o o masina, astfel acesta a anuntat politia, inaintea sotului meu. In urma expertizelor facute, sotul meu avea 47 km/h, deoarece masina este dotata cu echipament GPS, o urma de franare de ap 1m si nici o urma de acrosare pe masina.Mentionez ca aceasta nu a fost spalata.Femeia respectiva a declarat ca nu are nici o pretentie, dar CREDE ca a fost lovita de masina, repet, CREDE.IPJ a deschis un dosar de urmarire penala pt accident cu victima si parasirea locului accidentului.
Ceva nu este normal aici!!! Daca sotul meu s-a oprit, cum se poate numi parasire ??? Din pct. meu de vedere ar trebui cercetata si femeia respectiva care a treversat prin loc nepermis, mai ales ca era si curba!!!
Sunt disperata...va rog sa ma sfatuiti, ce se intamplace pe viitor, ce se intampla cu carnetul de conducere, sotul meu este angajat sofer, depinde de el!!! Aaaa...am uitat sa spun ca exista si 2 martori care au vazut ca a lovit-o pe femeie, doar ca acestia nu beneficiau de vizibilitate deoarece ei erau pe cealalta parte de mers si nu cred ca pot sa vada printr-o dubita Ford ce se intampla pe partea cealalta.:(