Hmmm sa inteleg ca nu prea st solutii... Stiu si eu care e problema principala, faza cu domiciliul meu a fost doar un exemplu. Dar vr sa stiu daca poate apela la vreun centru ceva, organizatie. Credeti`ma ca nu postam pe 1 forum de profil daca situatia nu era asa de complicata. Mai astept sugestii! Multumesc
Iubita mea are 17 ani, sta impreuna cu mama ei la sotul acesteia. Mama ei s`a despartit de tatal biologic al fetei si s`a recasatorit... cu acest "animal" . Acesta le bate din diferite motive... vine beat acasa, cauta scandaluri din nimic etc. Stiind bine k nu se va skimba niciodata animalul, mama nu face nimic, trece cu vederea, chiar nu stiu de ce... Ultimul incident a avut loc acum 4 zile, ea venea acasa si cand sa intre in curte, se uita cum prostu` o batea pe mama ei... I`a spus "nu o mai bate te rog " acesta i`a replicat... "CE? VREI SI TU?!" ... nu stiu motivul altercatiei... acesta a fost doar un ex infim pe langa ce a patit in totalitate, cu trecerea anilor... Mentionez ca si fata a fost deseori batuta. CERT este ca ea vrea sa plece d`acasa, e la capatul puterii, eu am incercat sa o fac sa inteleaga ca inca nu e momentul, ca se poate rezolva... VREAU AJUTOR NEAPARAT! SUGESTII, ORICE. Vreau sa stiu daca e vreun risc pt mine daca ...eventual se va muta in domiciliul meu. MULTUMESC!