avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Activitate Silviu-Cristian

Activitate Silviu-Cristian

Răspuns la discuția CCC - societate datornica
Am inteles. Va multumesc si imi cer scuze de insistenta.
Datorita faptului ca societatea a acumulat datorii iar lucrul asta l-am aflat abia acum, temerea mea se leaga de legalitatea in care se afla societatea...mai exact, daca CCC este conditionat de veniturile profesionale impozabile, exista posibilitatea ca aceste impozite sa nu fi fost achitate. De aceea intreb daca trebuie sa verific eu acest lucru sau acea adeverinta (pe care au spus ca mi-o elibereaza) ar trebui sa-mi fie suficienta.
In momentul in care am fost cu acea adeverinta spre completare, domnisoara de la resurse umane mi-a cerut certificatul de nastere al copilului si o adeverinta de la societatea la care lucreaza sotia din care sa rezulte ca nu-si va lua ea CCC. Nu stiu daca are intr-adevar nevoie de toate astea pt a-mi completa acea adeverinta (eu am fost de acord sa le aduc pt ca oricum imi vor trebui la dosar), cert e ca mi-a zis zambind usor ceva de genul "vezi sa n-ai surprize...", de aici si toata problema
...ceea ce inseamna ca daca atasez respectiva adeverinta la dosar, practic fac dovada veniturilor realizate in cele 12 luni...in principiu, semnata si stampilata, adeverinta confirma faptul ca am realizat venituri profesionale impozabile in cele 12 luni premergatoare nasterii. Este corect? Ar fi nevoie sa ma asigur si in alta parte de veridicitatea adeverintei eliberata de societatea angajatoare ?
Buna ziua,

Lucrez in cadrul unei societati ce a acumulat datorii la stat, conturile fiindu-i blocate. In momentul de fata stiu ca acele datorii se platesc esalonat insa presupun ca taxele si impozitele nu sunt achitate la zi.
In urma cu cateva zile sotia mea a nascut si as dori sa beneficiez eu de acel concediu de crestere copil, intrebarea fiind daca adeverinta pe care am solicitat-o de la firma este valabila si daca imi vor fi luate in calcul veniturile din ultimele 12 luni.

Multumesc.